Kjøpe Zip Co aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Zip Co aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Zip Co aksjer.

Zip Co kursutvikling

Zip Co aksjeselskap

Zip Co fundamental data

Kjøpe Zip Co aksjer

Zip Co er et australsk fintech selskap som ble grunnlagt i 2013. Selskapet har hovedkontor i Sydney, mens aksjen er notert på Australian Stock Exchange med tickeren ZIP. Zip Co har drift i blant annet Australia, New Zealand, USA, Canada, Mexico, Tsjekkia, Polen, Sør-Afrika og Storbritannia. I 2021 hadde Zip Co 81000 partnere og nesten 10 millioner brukere av sine kredittjenester.

Blant de norske meglerne og bankene som tilbyr aksjehandel er det kun et lite fåtall som gir deg tilgang til Australian Stock Exchange. De få som gjør det tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Det kan dermed bli dyrt, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Markets er et godt alternativ som gir deg tilgang til aksjehandel på 17 børser med en kurtasje på 0,1 %.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Zip Co aksjer – steg for steg

Innenfor finansteknologi er det kraftig vekst, noe som kan sikre at fintech aksjer kan gi god avkastning. Samtidig er det også høy risiko, noe som gjør at det er viktig å spre risiko ved å investere i flere forskjellige selskap. På Markets har du tilgang til 17 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Zip Co aksjer med 0,1 % kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre selskap.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Zip Co aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Zip Co aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Zip Co aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Zip Co aksjer

For å kjøpe Zip Co aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Zip Co eller tickeren Z1P, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Zip Co aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Zip Co vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Zip Co.

Teknisk analyse av Zip Co aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Zip Co

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Zip Co FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Zip Co aksjer?

Siden Zip Co er notert på den australske børsen kan det bli både dyrt og vanskelig å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe Zip Co aksjer med kurtasje på 0,1 %.

Hvor kan jeg følge Zip Co kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Zip Co. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Zip Co aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Zip Co kurs?

Zip Co er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Zip Co på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Zip Co aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 2 analytikere som anbefaler å kjøpe Zip Co, mens 2 har outperform, 5 har holdanbefaling og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Zip Co er AU$6,33, mens det høyeste kursmålet på aksjen er AU$11,25.