Kjøpe Zoom aksjer uten kurtasje tekniske analyser kursmål kursutvikling multipler

Kjøpe Zoom aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Zoom aksjer.

Zoom kursutvikling

Zoom aksjeselskap

Zoom fundamental data

Kjøpe Zoom aksjer uten kurtasje

Zoom, eller Zoom Video Communications som selskapet egentlig heter er notert på Nasdaq i USA. Dermed kan du kjøpe Zoom Video Communications gjennom norske nettmeglere og i nettbanker hvor du har tilgang til aksjehandel med utenlandske aksjer. Dette er både brukervennlige og trygge metoder for å investere i Zoom aksjen, men det kan ofte bli dyrt siden du må betale kurtasje når du kjøper og selger aksjer. Derfor pleier vi ikke å anbefale dette til alle. Vi synes løsningen fra eToro er langt bedre. Dette er en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel. Siden spread er eneste kostnad kan du derfor kutte kostnader, og pengene du sparer kan investeres i Zoom aksjen.

eToro har også en veldig brukervennlig løsning som passer for både nybegynnere og erfarne investorer. Som kunde får du tilgang til gratis realtidskurser på mer enn 2000 aksjer fra børser over hele verden, i tillegg til et program for teknisk analyse. På enkelte av selskapene får du også tilgang til fundamentale analyser som kan være nyttige. Med alle tillatelser fra det norske Finanstilsynet er eToro en seriøs aktør. Videre er alle innskudd forsikret opptil 1 million euro, noe som gjør dette til en like trygg løsning som de norske alternativene. Minste innskudd er $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer og kjøpe Zoom aksjer.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Zoom aksjer – steg for steg

Aksjekursen til Zoom Video Communications er i dag over $300. Men, det betyr ikke at du må sette inn mer enn $200 for å kunne investere i Zoom aksjen. På eToro kan du nemlig kjøpe fractional shares fra $50 og oppover. Det betyr at du har muligheten til å kjøpe opp deler av aksjen over tid. Fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares i Zoom er den samme som for å kjøpe andre aksjer, eller som å kjøpe Zoom aksjer som vi skal gå igjennom her. Som regel tar det kun noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan begynne å kjøpe aksjer i de selskapene du vil investere i.

1: Besøk eToro

Det aller første du må gjøre er å besøke eToros nettside. Dit kommer du ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden er oversatt til norsk, og med norsk kundeservice er du sikret en god brukeropplevelse dersom du skulle ha behov for hjelp. Designet av nettsiden er også veldig enkel, noe som gjør at du raskt får god oversikt over de mange forskjellige funksjonene du får tilgang til.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du begynne på selve registreringen. Denne starter du ved å trykke på knappen Bli med nå. Du får nå frem et skjema hvor du kan velge hvilke innloggingsmetode du vil bruke på din konto. Alternativene er å bruke innlogging med dine konto på Facebook eller Google, eller skrive inn brukernavn, passord og mailadresse. Når du har valgt metoden du vil bruke og aktivert den er din konto registrert, og du er logget inn. Nå er det kun noen få og raske steg som må fullføres før du kan kjøpe Zoom aksjer.

Disse begynner du på ved å trykke på Fullfør profil. Nå kan du aller først oppgi informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter kan du gå videre til neste steg som er å svare på noen spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om aksjer og investering blir kartlagt. Til slutt kan du sikre din konto ved å verifisere den. Du gjennomfører kontoverifiseringen ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Som nevnt er det minste innskuddet på $200, mens Zoom aksjer i dag koster over $300. Dermed bør du undersøke Zoom kursutvikling for å se hvor mye aksjen koster dersom du vil kjøpe hele aksjer. Maks innskudd går fra $5500 og oppover, og avhenger av betalingsmetoden du bruker. Vi anbefaler å bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly. Med disse metodene får du innskuddet direkte inn på din eToro-konto uten å måtte vente for å komme i gang med å kjøpe Zoom aksjer. Bankoverføring er tilgjengelig, men det kan ta opptil 5 virkedager før du har pengene på konto.

4: Kjøp Zoom aksjer

For å kjøpe Zoom aksjer må du bruke ordreskjemaet du finner på selskapssiden. Du kommer deg dit ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter selskapet Zoom Video Communication eller tickeren ZM. Trykk på søkeresultatet og du kommer automatisk til selskapssiden hvor du finner informasjon og nøkkeltall fra selskapet, innlegg fra forumet om aksjen, kursoversikt og analyseprogram. Ordreskjemaet åpner du ved å trykke på Handle.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du ønsker å investere dersom du vil kjøpe fractional shares eller antallet hele aksjer du vil ha. Når du har oppgitt sum eller antall kan du trykke på Åpne handel for å aktivere din ordre. Din ordre blir utført med en gang så lenge børsen åpen. Dine aksjer i Zoom Video Communications legges automatisk til i din portefølje hvor du kan følge med på kursutviklingen.

Teknisk analyse av Zoom aksje

Lag din egen tekniske analyse av Zoom Video Communications

tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Zoom FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Zoom aksjer?

Zoom Video Communication aksjen er notert på Nasdaq i USA. Bruker du norske meglere eller banker kan det derfor bli høy kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Zoom aksjer uten kurtasje. Det betyr at du kan spare penger som du kan investere.

Hvor kan jeg følge Zoom kurs?

På vår nettside kan du følge med på kursutviklingen til Zoom Video Communications. Vi har også samlet mye nyttig informasjon og nøkkeltall fra selskapet. I tillegg kan du se multipler som Price/Book, Price/Sales og Price/Earnings for Zoom aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Zoom aksjen?

Zoom Video Communications aksjen er en populær investering og et spennende vekstselskap. Derfor følger vi kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av Zoom aksjen. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av Zoom Video Communications aksjen.

Er Zoom aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 10 analytikere som har kjøpsanbefaling på Zoom Video Communications aksjen. 2 har overweight, 13 har hold, mens 2 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål på Zoom aksjen er $480,90, mens det høyeste kursmålet er $610,00.

%d bloggere liker dette: