Kjøpe Zymergen aksjer uten kurtasje kursmål anbefaling tekniske analyser investere kursutvikling

Kjøpe Zymergen aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Zymergen aksjer.

Zymergen kursutvikling

Zymergen aksjeselskap

Zymergen fundamental data

Kjøpe Zymergen aksjer uten kurtasje

Zymergen er et amerikansk biotech selskap som ble etablert i 2013. Selskapet har hovedkvarter i Emeryville, California. Zymergen utvikler mikroorganismer som brukes til industriell fermentering. Blant produktene finner du DEET-frie insektmidler og plastspisende bakterier. Aksjen er notert på Nasdaq Stock Exchange og har tickeren ZY.

I dag er handel med amerikanske aksjer noe de aller fleste norske meglere og banker tilbyr. Handelsløsningene er trygge og brukervennlige, men de kan bli dyre siden du må betale kurtasje når du kjøper og selger aksjer, og dersom du ønsker å ha realtidskurser. Dette er noen av de viktigste grunnene til at vi anbefaler eToro over norske meglere og banker. eToro tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser, og realtidskurs er gratis.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Zymergen aksjer – steg for steg

Å ha tilgang til flere børser er en stor fordel siden du da har bedre forutsetning til å bygge opp en godt diversifisert portefølje. Dette er i praksis å spre risiko over flere selskaper som driver i ulike sektorer i forskjellige deler av verden. Dette er spesielt viktig når du investerer i biotech selskaper som Zymergen. Denne typen selskap kan få stor vekst, men med denne store oppsiden kommer også høy risiko. På eToro kan du sette sammen en godt diversifisert portefølje siden du har tilgang til 16 børser og over 2000 aksjer. Her skal vi vise deg hvordan du kan kjøpe Zymergen aksjer uten kurtasje. Du kan bruke den samme fremgangsmåten til å kjøpe andre aksjer. Normalt tar det bare noen få minutter å komme begynne med investering på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Zymergen aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Zymergen aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon eller Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Zymergen aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Zymergen aksjer

For å kjøpe Zymergen aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Zymergen eller tickeren ZY, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Zymergen aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Zymergen vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Zymergen.

Teknisk analyse av Zymergen aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Zymergen

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Zymergen FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Zymergen aksjer?

Zymergen aksjen er notert på den amerikanske børsen Nasdaq, og du trenger derfor en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Zymergen aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Zymergen kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Zymergen. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Zymergen aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Zymergen kurs?

Zymergen er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Zymergen på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Zymergen aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 6 analytikere som har kjøpsanbefaling på Zymergen aksjen, mens 1 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Zymergen er $47,20, mens det høyeste kursmålet er $56,00.