kjøpe MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged ETN uten kurtasje trade investere

MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged ETN

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged ETN.

MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged kursutvikling

Kjøpe MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged ETN uten kurtasje

MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged et er børsnotert sertifikat som gir eksponering i kursutviklingen til Facebook, Apple, Amazon, Netflix, Google, Alibaba, Baidu, Nvidia, Tesla og Twitter. Det børsnoterte sertifikatet har en innebygd gearing på 3x. Det betyr at ETN-en beveger seg 3 ganger så mye som FANG+ aksjene. Den årlige forvalterkostnaden er på 0,95 %. Siden dette sertifikatet har innebygd gearing passer det best til kortsiktig trading.

FNGU er et sertifikat som er notert på New York Stock Exchange ARCA, og kan derfor kjøpes via de fleste norske meglere og banker. Både meglere og banker i Norge har trygge og brukervennlige løsninger, men kan ofte bli dyre siden du må betale kurtasje hver gang du gjennomfører en handel. Et godt alternativ vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med 10 ETN, 250 ETF og over 2000 aksjer.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i ETN er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “49” not found /]

Slik kjøper du MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged ETN – steg for steg

Sertifikater er konstruerte instrumenter som passer best for mer erfarne tradere, og FNGU har i tillegg gearing. Dette gjør at det passer godt for daytrading. FNGU gir deg eksponering mot flere aksjer, men siden disse er i samme sektor vil disse ha en høy korrelasjon. Derfor kan det være viktig å også trade eller investere i enkeltaksjer eller ETF-er som gir deg eksponering mot andre sektorer. På eToro kan du handle med mer enn 2000 aksjer og over 250 ETF-er. Dermed kan du få en godt diversifisert portefølje. Her skal vi vise deg hvordan du kan trade FNGU uten kurtasje. Samme metode kan også brukes til å kjøpe aksjer eller ETF uten kurtasje. Som regel trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med trading på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged ETN uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “49” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Equity Traded Notes uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged ETN kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged ETN

For å kjøpe MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged ETN uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged eller tickeren FNGU, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på logoen dersom du vil lese mer om sertifikatet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil trade med fractional shares eller deler av en ETN, eller antallet hele ETN-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen til MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged ETN.

Teknisk analyse av MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged ETN

No post found

Lag din egen tekniske analyse av MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged ETN FAQ

Hva er MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged?

MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged er en ETN som er notert på NYSE ARCA med tickeren FNGU. Det børsnoterte sertifikat gir eksponering mot FANG+ aksjene. Dette er blant annet Facebook, Apple, Amazon, Netflix og Google.

Hvordan kan jeg kjøpe MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged ETN?

Det børsnoterte sertifikatet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan trade med MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged kurs?

MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged gir eksponering mot store techselskap som Facebook, Netflix, Google og Amazon. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er MicroSectors FANG+ Index 3X Leveraged en god investering?

Dette er et børsnotert sertifikat som har innebygd gearing, noe som fører til høye kostnader. Dermed er dette et instrument som først og fremst passer til kortsiktig trading og ikke til langsiktig investering.