kjøpe MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged ETN investere anbefaling tips kursmål

MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged ETN

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged ETN.

MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged kursutvikling

Kjøpe MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged uten kurtasje

NRGU ETF er et børsnotert sertifikat som gir eksponering mot kursutviklingen til oljeselskapene ConocoPhillips, Chevron, EOG Resources, Hess, Marathon Petroleum, Occidental Petroleum, Phillips 66, Pioneer Natural Resources, Valero Energy og Exxon Mobile. Disse selskapene utgjør indeksen Solactive MicroSectors U.S. Big Oil Index. Sertifikatet har en innebygd gearing på 3x. ETN-en har årlig forvalteravgift på 0,95 %.

Sertifikatet er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren NRGU. Dermed kan du trande NRGU ETN via de fleste norske meglere og banker. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men de kan bli dyre siden du må betale kurtasje hver gang du gjennomfører en handel. En nettmegler vi ofte anbefaler for daytrading er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med 10 ETN, 250 ETF og over 2000 aksjer.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i ETN er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “49” not found /]

Slik kjøper du MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged ETN – steg for steg

Med NRGU ETN får du spredd risikoen over 10 selskaper som driver med produksjon av olje. Men, du har stor eksponering mot oljesektoren i USA, videre er dette også et sertifikat med gearing. Dermed blir det viktig å spre risikoen ytterligere over andre sektorer og geografiske områder. Med tilgang til 10 ETN, 250 ETF og mer enn 2000 aksjer på 16 børser ligger alt til rette for at du skal kunne lage en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan trade NRGU ETN uten kurtasje, og samme metode kan du bruke for å trade eller investere i andre ETN, ETF eller aksjer. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med trading på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged ETN uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “49” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged ETN uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged ETN kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged ETN

For å kjøpe MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged ETN uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged eller tickeren NRGU, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på logoen dersom du vil lese mer om sertifikatet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av børsnotert sertifkat MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETN, eller antallet hele ETN-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i NRGU vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen til MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged.

Teknisk analyse av MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged ETN

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged ETN FAQ

Hva er MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged?

MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged er en ETN som er notert på NYSE ARCA med tickeren NRGU. Det børsnoterte sertifikatet gir eksponering mot kursutviklingen til oljeselskap som Chevron, ConocoPhillips og EOG Resouces. ETN-en har 3x gearing.

Hvordan kan jeg kjøpe MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged?

Det børsnoterte sertifkatet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan trade MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged kurs?

MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged er et populær instrument som gir eksponering mot oljeselskap. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er MicroSectors US Big Oil Index 3x Leveraged en god investering?

NRGU ETN er et børsnotert sertifikat som har innebygd gearing på 3x, noe som gir høye kostnader. Dette medfører at sertifikatet ikke er egnet for investert. Formålet med dette børsnoterte sertifikatet er å bruke det for kortsiktig trading.