børsnotert fond kjernekraft investere kjøpe North Shore Global Uranium Mining ETF

North Shore Global Uranium Mining ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe North Shore Global Uranium Mining ETF med lav kurtasje på 2 cent pr ETF.

North Shore Global Uranium Mining kurs

Kjøpe North Shore Global Uranium Mining ETF

Global Uranium Mining ETF er et børsnotert fond som forvaltes av North Shore. Fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren URNM. Den årlige forvaltningsavgiften er 0,85 %, og ETF-en utbetaler årlige utbytter. Det børsnoterte fondet tracker North Shore Global Uranium Mining Index, og investerer i selskap som er involvert i utvinning, leting, utvikling og produksjon av uran, i tillegg til selskap som investerer eller på annen måte er involvert i uranindustrien.

Siden North Shore Global Uranium Mining er notert på NYSE ARCA kan du investere i det børsnoterte fondet for uran gjennom de fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel, men det kan bli dyrt siden disse ofte tar en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger børsnoterte fond. Freedom24 er en nettmegler som kan være et godt alternativ. Nettmegleren Freedom24 gir deg tilgang til handel med børsnoterte fond med en lav kurtasje på 2 cent pr ETF.

Freedom24 er en nettmegler som er eid av selskapet Freedom Holdings Corp som er børsnotert på Nasdaq med tickeren FRHC. Nettmegleren har lisens fra Cyprus Securities and Exchange Commission, og i tillegg alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Med en investeringskonto på Freedom24 har du tilgang til over børser i Europa, USA og Asia med mer enn 1000000 instrumenter åpne for investering.

Slik kjøper du North Shore Global Uranium Mining ETF – steg for steg

Kjernekraft kan være en viktig energikilde for vesten. Samtidig er det høy risiko å investere i kjernekraftaksjer. Da kan et børsnotert fond gi deg en bedre risikoprofil. På Freedom24 har du tilgang til handel med mer enn 1000000 aksjer, børsnoterte fond, opsjoner og obligasjoner. Det betyr at det aller meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i North Shore Global Uranium Mining med lav kurtasje på 2 cent pr aksje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe børsnoterte fond og aksjer på andre børser.

1: Besøk Freedom24

Før du kan kjøpe North Shore Global Uranium Mining må du åpne en konto på Freedom24. Du kommer til nettsiden ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Freedom24. Nettsiden er tilgjengelig på norsk slik at du har en brukervennlig løsning. Du kan handle aksjer på flere børser i Europa, USA og Asia. Freedom24 gir også tilgang til børsnoteringer på børser i USA og Europa.

freedom24
 • Anbefalt nettmegler
 • Lav kurtasje
 • Aksjer, ETF, obligasjoner
 • Børsnoteringer
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er kommet til nettsiden kan du starte registreringen ved å trykke på knappen Sign up. Du får nå frem to felt hvor du kan fylle inn din mailadresse og et passord du ønsker å bruke til innloggingen.

På neste steg kan du velge landet du er skattepliktig til og skattenummeret ditt. Dette tilsvarer ditt personnummer. I tillegg må du krysse av for om du skatter til USA, og om du er i familie med en eksponert person som er rapporteringspliktig.

Neste steg går ut på å akseptere regler og vilkår for å bruke tjenesten til Freedom24. Her fyller du også inn ditt telefonnummer slik at du kan få tilsendt link for kontoverifisering.

Verifiser konto

Når du trykker på linken i SMSen du har fått tilsendt kan du ta et bilde av pass eller førerkort for å identifisere deg selv. Deretter må du laste opp et bilde av et adressebevis. Her kan du enten ta et bilde av en faktura som viser adressen din eller laste opp en kontoutskrift.

3: Gjør innskudd

Vil du bruke Freedom24 som en vanlig nettmegler for aksjehandel kan du gjøre et mindre innskudd fra €10 og oppover. Det er et krav om at du har minst $2000 tilgjengelig som sikkerhet for å kunne delta i børsnoteringer, så dersom du først og fremst ønsker dette må du altså sette inn denne summen. Du vil motta 3 % rente PA for penger som står på din konto (D Account).

Du kan velge å gjøre innskudd med bankkort dersom du vil ha penger på konto med en gang. Det vil komme et gebyr på 2,5 % ved bruk av bankkort. Alternativt kan du bruke bankoverføring, men da kan det ta mellom 1 til 3 virkedager før du har penger på konto. Detaljer for overføringen finner du på din konto når du er logget inn. Minste innskudd er $10 med begge metodene.

4: Kjøp North Shore Global Uranium Mining ETF

Når du har fått penger på din konto kan du kjøpe North Shore Global Uranium Mining. Gå til Web-terminal og velg området du vil investere i og børsen du er interessert i. Du kan nå lage en liste med de mest omsatte aksjene eller aksjer som har trendet mest den siste tiden. Scroll deg så ned til du har funnet North Shore Global Uranium Mining. Du kan også finne det børsnoterte fondet ved å søke etter tickeren URNM.

Når du har funnet aksjen du ønsker å kjøpe må du starte en Secure Session. Dette gjør du ved å oppgi en kode som sendes til deg på SMS. Oppgi antallet North Shore Global Uranium Mining ETF du vil kjøpe og prisen du er villig til å gi. Trykk på Order Settings for å oppgi om du ønsker å bruke gearing, hvor lenge ordren skal vare og for å aktivere handler med et trykk. Dine aksjer legges automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen.

Hvorfor vi anbefaler Freedom24 til å investere i North Shore Global Uranium Mining

Freedom24 er en nettmegler som er lite kjent i Norge, men vi tror at dette er noe som kommer til å bli endret. Nettmegleren har en nettside som er enkel å bruke, og i tillegg får du tilgang til et stort antall instrumenter notert på børser i Europa, USA og Asia. Dette gjør at Freedom24 passer like godt til nybegynnere som skal kjøpe sine første aksjer og erfarne tradere som hedger porteføljen med opsjoner.

 • 1000000 instrumenter
 • Aksjer, ETF, opsjoner, obligasjoner
 • Lav kurtasje
 • Børsnoteringer

Teknisk analyse av North Shore Global Uranium Mining

Følg våre kurs og lær teknisk analyse slik at du kan finne kjøpssignaler og salgssignaler på charts for aksjekurser og indekser. Her kan du også lese mer om de tekniske indikatorene vi bruker i våre tekniske analyser av North Shore Global Uranium Mining slik at du kan lære å tolke signalene disse gir. (Sidene åpnes i ny fane slik at du enkelt kan komme tilbake til den tekniske analysen av North Shore Global Uranium Mining):

Lag din egen tekniske analyse av North Shore Global Uranium Mining

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

North Shore Global Uranium Mining FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe North Shore Global Uranium Mining?

Siden North Shore Global Uranium Mining er notert på New York Stock Exchange kan det bli dyrt å kjøpe fondet gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i North Shore Global Uranium Mining med lav kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av North Shore Global Uranium Mining kurs?

Det er populært å investere i North Shore Global Uranium Mining, men det kan være vanskelig å time markedet. På vår side kan du se tekniske analyser av North Shore Global Uranium Mining for å finne kjøpssignaler eller salgssignaler. Du kan også følge våre kurs i teknisk analyse dersom du vil lage din egen analyse av North Shore Global Uranium Mining.

Hva er North Shore Global Uranium Mining?

North Shore Global Uranium Mining er et børsnotert fond eller ETF som investerer i selskaper involvert i utvinning av uran. ETF-en er notert på New York Stock Exchange med tickeren URNM. Fondet tracker North Shore Global Uranium Mining Index.