Kjøpe PIMCO Active Bond ETF uten kurtasje rente børsnotert fond

PIMCO Active Bond ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe PIMCO Active Bond ETF.

PIMCO Active Bond kursutvikling

Kjøpe PIMCO Active Bond ETF uten kurtasje

PIMCO Active Bond ETF er et aktivt forvaltet børsnotert fond som investerer i mellomlange renter. Hovedfokuset for investeringer er amerikanske rentepapirer, men ved å investere i fondet får du også eksponering mot rentepapirer fra Canada, Europa, Asia og Sør-Amerika. ETF-en utbetaler månedlige utbytter til eierne. Renter korrelerer lite med aksjemarkedet, og derfor kan denne investeringen passe for investorer som ønsker utbytter eller diversifisere poteføljen. Den samlede årlige forvalterkostnaden er 0,57 %.

Siden det børsnoterte fondet for renter er notert på New York Stock Exchange ARCA kan dette enkelt kjøpes via de aller fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men siden du må betale kurtasje når du kjøper og selger kan dette bli dyrt. Det er en av hovedgrunnene til at vi anbefaler å bruke eToro som tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 250 ETF-er.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du PIMCO Active Bond ETF – steg for steg

Med tilgang til over 250 børsnoterte fond kan du sette sammen en godt diversifisert portefølje. Du kan også handle med mer enn 2000 aksjer notert på de 16 viktigste børsene i verden. eToro tilbyr også fractional shares, noe som betyr at du ikke trenger å kjøpe hele aksjer. Fremgangsmåten for å kjøpe BOND ETF som vi skal gå gjennom her, kan også brukes til å kjøpe andre rente ETF, børsnoterte fond med andre fokus eller aksjer. Normalt tar det bare noen få minutter fra du begynner å registrere din konto til du kan gjøre din første investering uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe PIMCO Active Bond ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe PIMCO Active Bond ETF uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe PIMCO Active Bond ETF kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp PIMCO Active Bond ETF

For å kjøpe PIMCO Active Bond ETF uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter PIMCO Active Bond eller tickeren BOND, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet BOND.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i BOND vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i PIMCO Active Bond ETF.

Teknisk analyse av PIMCO Active Bond ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av PIMCO Active Bond

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

PIMCO Active Bond ETF FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe PIMCO Active Bond ETF?

PIMCO Active Bond ETF er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren BOND. ETF-en kan kjøpes via de fleste norske meglere og banker, men siden du må betale kurtasje kan det bli dyrt. Vi viser deg hvordan du kan kjøpe BOND uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av PIMCO Active Bond kurs?

BOND ETF er en populær investering blant investorer som ønsker å spre risiko eller ønsker å motta månedlige utbytter. Vi følger med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av BOND ETF. Følg våre kurs dersom du vil lære å lage egne analyser.

Er PIMCO Active Bond ETF en god investering?

Historisk har BOND ETF slått referanseindeksen, og i tillegg utbetaler det månedlige utbytter. Fondet har lavere risiko enn aksjemarkedet, noe som begrenser nedsiden. Samtidig er den begrensede risikoen også en beskyttelse mot nedside i investeringen.