Kjøpe ProShares Bitcoin Strategy ETF uten kurtasje investere børsnotert fond bitcoin futures bito

ProShares Bitcoin Strategy ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe ProShares Bitcoin Strategy ETF.

ProShares Bitcoin Strategy kursutvikling

Kjøpe ProShares Bitcoin Strategy ETF uten kurtasje

ProShares Bitcoin Strategy er et børsnotert fond som investerer i futures kontrakter på bitcoin. Dermed vil ikke ETF-en følge bitcoin-kursen 1:1, men dette kan være en fordel i følge forvalteren ProShares. Først og fremst er det en utbredt oppfatning av at futures-markedet er en ledende indikator for bitcoin-kursen. Fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren BITO. BITO krypto ETF har en årlig kostnad på 0,95 %.

Siden BITO ETF er notert på NYSE ARCA kan du kjøpe den gjennom de aller fleste norske meglere og banker. Selv om dette er trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse. En av grunnene er at det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger børsnoterte fond. Et godt alternativ er Markets som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med CFD på børsnoterte fond.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du ProShares Bitcoin Strategy ETF – steg for steg

Når du investerer i kryptovaluta er det viktig å spre risiko ved å investere i flere forskjellige typer kryptovaluta. På Markets har du tilgang til CFD på flere forskjellige kryptovaluta, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i BITO ETF uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe kryptovaluta som Solana. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri handel på Markets.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe CFD på ProShares Bitcoin Strategy ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe BITO ETF med CFD. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe ProShares Bitcoin Strategy ETF CFD kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp ProShares Bitcoin Strategy ETF

For å kjøpe ProShares Bitcoin Strategy ETF CFD på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter ProShares Bitcoin Strategy eller tickeren BITO, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av ProShares Bitcoin Strategy ETF. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet ETF CFD du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall ETF du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine CFD på ProShares Bitcoin Strategy vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i ProShares Bitcoin Strategy ETF.

Teknisk analyse av ProShares Bitcoin Strategy ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av ProShares Bitcoin Strategy

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

ProShares Bitcoin Strategy ETF FAQ

Hva er ProShares Bitcoin Strategy?

ProShares Bitcoin Strategy er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren BITO. Det børsnoterte fondet investerer i futures på bitcoin kryptovaluta.

Hvordan kan jeg kjøpe ProShares Bitcoin Strategy ETF?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i ProShares Bitcoin Strategy uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av ProShares Bitcoin Strategy kurs?

ProShares Bitcoin Strategy ETF er en populær investering som gir eksponering mot bitcoin. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av ProShares Bitcoin Strategy på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er ProShares Bitcoin Strategy ETF en god investering?

BITO ETF er et bevis på at kryptovaluta får stadig flere tilhengere. Det i seg selv er økt etterspørsel som igjen kan gi høyere kurs på bitcoin. Dermed kan det børsnoterte fondet BITO være en god investering for investorer som ønsker eksponering mot kryptovaluta i porteføljen.