kjøpe ProShares Ultra VIX Short-Term Futures ETF uten kurtasje fryktindeks hedging

ProShares Ultra VIX Short-Term Futures ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe ProShares Ultra VIX Short-Term Futures ETF.

ProShares Ultra VIX Short-Term Futures kursutvikling

Kjøpe ProShares Ultra VIX Short-Term Futures ETF uten kurtasje

ProShares Ultra VIX Short-Term Futures er et fond som er notert på NYSE ARCA med tickeren UVXY. ETF-en skal følge VIX indeksen med en gearing mellom 1-1,5x. VIX indeksen viser implisitt eller forventet volatilitet på S&P500, og har derfor en negativ korrelasjon med S&P500 indeksen. Den årlige forvalteravgiften er på 0,95 %.

Siden UVXY ETF er notert på New York Stock Exchange ARCA kan du trade det børsnoterte fondet via de fleste norske meglere og banker. Disse har i stor grad trygge og brukervennlige løsninger, men kan ofte bli dyre siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger ETF-er. Dette er en av de viktigste grunnene til at vi ikke pleier å anbefale disse løsningene. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 børsnoterte fond.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du ProShares Ultra VIX Short-Term Futures ETF – steg for steg

Formålet ved å trade UVXY ETF kan være å sikre eller hedge en portefølje, eller å shorte S&P500 indeksen. Uansett hva formålet er, så vil det være viktig å ha spredd risikoen. På eToro har du tilgang til over 250 ETF-er og mer enn 2000 aksjer. Dermed ligger alt til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan trade UVXY ETF uten kurtasje. Den samme metoden kan du også bruke til å trade eller investere i andre ETF eller aksjer. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri trading og investering på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe ProShares Ultra VIX Short-Term Futures ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe ProShares Ultra VIX Short-Term Futures ETF uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe ProShares Ultra VIX Short-Term Futures ETF kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp ProShares Ultra VIX Short-Term Futures ETF

For å kjøpe ProShares Ultra VIX Short-Term Futures ETF uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter ProShares Ultra VIX Short-Term Futures eller tickeren UVXY, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet ProShares Ultra VIX Short-Term Futures.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i ProShares Ultra VIX Short-Term Futures vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i ProShares Ultra VIX Short-Term Futures ETF.

Teknisk analyse av ProShares Ultra VIX Short-Term Futures ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av ProShares Ultra VIX Short-Term Futures

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

ProShares Ultra VIX Short-Term Futures ETF FAQ

Hva er ProShares Ultra VIX Short-Term Futures?

ProShares Ultra VIX Short-Term Futures er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren UVXY. Det børsnoterte fondet gir eksponering mot VIX Index eller fryktindeksen.

Hvordan kan jeg kjøpe ProShares Ultra VIX Short-Term Futures?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan trade ProShares Ultra VIX Short-Term Futures uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av ProShares Ultra VIX Short-Term Futures kurs?

ProShares Ultra VIX Short-Term Futures er et børsnotert fond som gir eksponering mot VIX. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser avUVXY på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er ProShares Ultra VIX Short-Term Futures en god investering?

UVXY er et børsnotert fond som gir eksponering mot VIX indeksen. Videre er den årlige forvalteravgiften 0,95 %. Altså er dette en ETF som passer best for kortsiktig trading.