Meny Lukk

Realtidskurser

Dersom du følger med på aksjemarkedet, eller indekser, råvarer eller valuta, for den saks skyld, er det langt bedre å gjøre dette i realtid fremfor å holde seg oppdatert på kursene som gjaldt for mange minutter siden.

aksjeskolen

Realtidskurser

Det har blitt mer vanlig at nettmeglere og banker som tilbyr aksjehandel også tilbyr realtidskurser, men det er ofte en tjeneste man må betale for. Heldigvis finnes det unntak. Nederst på siden kan du lese hvordan du får tilgang til gratis realtidskurs. Dersom du følger med på aksjemarkedet har du nok opplevd at det kommer nyheter som gir store bevegelser i kursene. For daytradere gir dette gode muligheter for trading, men da må man vite hva kursene er i realtid. Her kan du følge med på gratis realtidskurser for aksjer på Oslo Børs og flere av de største børsene i hele verden. I tillegg kan du søke etter realtidskurs for olje, gass, indekser og valuta.

Realtidskurs for aksjer

Med Aksjeskolen kan du søke på ticker eller selskapsnavn etter aksjene du vil se gratis realtidskurs for. Du kan også finne realtidskurser for indekser, valuta, råvarer eller aksjer på internasjonale børser. Disse realtidskursene er levert av Plus500.

Gratis realtidskurs

Markedsplassen Plus500 er regnet som en av verdens beste når det gjelder CFD handel på aksjer, råvarer, indekser og valuta. Når du registrerer deg her får du tilgang til gratis realtidskurser som gjør at du kan følge med på hvordan for eksempel nyheter påvirker kursutviklingen til ulike selskaper, indekser, råvarer eller valuta. Følg disse stegene for å få tilgang til Plus500s gratis realtidskurser:

  • Gå til plus500.com
  • Åpne en konto og få gratis realtidskurser

CFD service. 80.6% taper penger.