Kjøpe Renaissance IPO ETF CFD uten kurtasje børsnoteringer børsnoterte fond

Renaissance IPO ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Renaissance IPO ETF CFD.

Renaissance IPO kursutvikling

Kjøpe Renaissance IPO ETF CFD uten kurtasje

Renaissance IPO er et børsnotert fond som skal følge Renaissance IPO Index. Det børsnoterte fondet investerer i de største, viktigste og mest likvide selskapene som har blitt notert å de amerikanske børsene den siste tiden. Fondet er notert på New York Stock Exchange med tickeren IPO. Den årlige forvalteravgiften er 0,6 %.

Det største utvalget av børsnoterte fond finner du på de amerikanske børsene, og det er også her Renaissance IPO er notert. Det betyr at du kan kjøpe IPO ETF gjennom de fleste norske meglere, men det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger. Capital.com er et godt alternativ som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med CFD som gir deg eksponering mot børsnoterte fond.

Capital.com er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Dermed er Capital.com et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $20, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med trading. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Capital.com også for mer erfarne investorer og tradere.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Slik kjøper du Renaissance IPO ETF CFD – steg for steg

Capital.com har gjort det godt i en test av beste CFD handelsplattform, og spesielt på aksjer, ETF og indekser. Det er en fordel om du er en ny investor som vil bygge opp en portefølje, noe som er viktig for å spre risiko, og spesielt siden IPO ETF har høy risiko. Her skal vi vise deg steg for steg hvordan du kan få eksponering mot Renaissance IPO ETF uten kurtasje ved å bruke CFD. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å få eksponering mot andre ETF eller aksjer.

1: Besøk Capital.com

Før du kan kjøpe Renaissance IPO ETF CFD uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Capital.com. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Capital.com. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Capital.com kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Trade Now slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Apple-, Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Complete. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med ETF og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Renaissance IPO ETF CFD uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $20 eller i underkant av 200 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $45000 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Renaissance IPO ETF CFD kan du bruke VISA eller Apple Pay som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Capital.com-konto.

4: Kjøp Renaissance IPO ETF CFD

For å kjøpe Renaissance IPO ETF CFD uten kurtasje på Capital.com må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Renaissance IPO eller tickeren IPO, og så trykke på knappen Kjøp dersom du vil gå long eller Selg dersom du vil gå short. I ordreskjemaet kan du skrive inn antallet ETF CFD du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt antall ETF CFD du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Kjøp eller Selg. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge markedet er åpent. Dine ETF CFD i Renaissance IPO vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen.

Teknisk analyse av Renaissance IPO ETF

Lag din egen tekniske analyse av Renaissance IPO

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Renaissance IPO FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Renaissance IPO ETF?

Siden Renaissance IPO er notert på New York Stock Exchange kan det bli både dyrt og vanskelig å kjøpe ETF gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe Renaissance IPO uten kurtasje med CFD.

Hvor kan jeg følge Renaissance IPO kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Renaissance IPO. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Renaissance IPO ETF.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Renaissance IPO kurs?

Renaissance IPO er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Du kan se oppdatert teknisk analyse av Renaissance IPO på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Renaissance IPO ETF en god investering?

Renaissance IPO er et børsnotert fond som investerer i aksjeselskap som nettopp har blitt notert på de amerikanske børsene. Dette er i stor grad vekstselskap som kan gi god avkastning til investorene. Samtidig er det høy risiko i ny selskap, så en ETF kan være nyttig for å spre denne.