Kjøpe Renewables Infrastructure Group Limited uten kurtasje

Renewables Infrastructure Group Limited

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Renewables Infrastructure Group Limited.

Renewables Infrastructure Group Limited kursutvikling

Kjøpe Renewables Infrastructure Group Limited uten kurtasje

Renewables Infrastructure Group Limited er notert på London-børsen og regnes derfor ikke som en ETF, men som et investment trust, noe som har likheter med et holding-selskap. TRIG investerer i fornybar energiprosjekter og har 77 prosjekter som genererer 1,820 MW i porteføljen. Prosjektene er hovedsaklig i Storbritannia, Irland og Frankrike, og omfatter vindturbiner, solceller og batterilagring.

Siden TRIG er notert på London-børsen er det ikke mange norske nettmeglere og banker som tilbyr handel i aksjen. Vi har en god løsning på dette. eToro er en nettmegler som tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 250 ETF-er og over 2000 aksjer på 16 av de viktigste børsene i verden, deriblant London Stock Exchange.

I tillegg til å være et rimelig alternativ med stort utvalg, er eToro også et trygt og seriøst alternativ til norske meglere. eToro har alle nødvendige tillatelser fra Finanstilsynet, og alle innskudd og investeringer i aksjer eller ETF-er er forsikret opptil 1 million euro.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Renewables Infrastructure Group Limited – steg for steg

Siden eToro tilbyr kurtasjefri handel på 16 av verdens viktigste børser er de et rimelig og godt alternativ til norske meglere og banker. Dette er også en veldig brukervennlig løsning, og det tar normalt ikke mer enn et par minutter fra du begynner på registreringen til du kan investere i fornybar energi ETF eller aksjer. Fremgangsmåten er den samme som vil skal gå gjennom her.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe TRIG må du først være registrert på eToro, altså må du besøke nettsiden deres. Du kommer til den ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk, noe som gir deg en god brukeropplevelse. Nettsiden har også et enkelt og brukervennlig design slik at det ikke tar lang tid før du har full kontroll på de ulike funksjonene.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte registreringen ved å trykke på Bli med nå. Dette åpner opp et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på kontoen din. Alternativene er å skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller koble eToro-kontoen sammen med enten Google- eller Facebook-kontoen din og logge inn med disse. Etter at du har valgt metode og aktivert den er din konto registrert og du er logget inn.

Du kan nå gå videre i registreringen ved å trykke på Fullfør profil. Nå får du frem et nytt skjema hvor du kan oppgi personalia som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste trinn er å lage din investorprofil ved å svare på noen spørsmål slik at din kunnskap og erfaring om investeringer blir kartlagt.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller litt under 2000 kr åpner eToro opp for at flere kan begynne med investeringer, og siden du ikke betaler kurtasje vil heller ikke kostnadene bli for høye, selv om du handler for mindre beløp. Maks innskudd går fra $5500 og avhenger av betalingsmetode. Med VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer og Trustly får du direkte overføringer og penger på konto med en gang. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring, men det vil da ta opptil 5 virkedager før pengene er på konto.

4: Kjøp Renewables Infrastructure Group Limited

Når du skal kjøpe TRIG aksjer må du brule søkefunksjonen øverst på siden. Her skriver du inn selskapsnavnet eller tickeren, og i søkeresultatet finner du en knapp hvor det står Handle. Når du trykker på denne får du frem et ordreskjema. Trykker du på selskapsnavnet kommer du til informasjonssiden hvor du kan lese mer om aksjen, se kursutviklingen og lage tekniske analyser.

I ordreskjemaet kan du oppgi enten summen du vil investere eller antallet aksjer du vil kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall kan du gå videre til å aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer vil så bli automatisk lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen.

Teknisk analyse av Renewables Infrastructure Group Limited

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av TRIG

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Renewables Infrastructure Group Limited FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Renewables Infrastructure Group Limited?

TRIG er notert på børsen i London, og det er derfor ikke mange norske meglere som gir deg tilgang til investeringen. På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe Renewables Infrastructure Group Limited uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Renewables Infrastructure Group Limited?

TRIG er en populær investeringer og vi følger med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av TRIG på vår side. Du kan også følge våre kurs for å lære å lage egne analyser av TRIG.

Er Renewables Infrastructure Group Limited en god investering?

I oversikten til MarketScreener er det 1 analytiker som har kjøpsanbefaling på TRIG aksjen, mens 2 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Renewables Infrastructure Group LTD er 122,50 GPX.