kjøp SPDR Financial Select Sector ETF uten kurtasje børsnotert fond

SPDR Financial Select Sector ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe SPDR Financial Select Sector ETF.

SPDR Financial Select Sector kursutvikling

Kjøpe SPDR Financial Select Sector ETF uten kurtasje

SPDR Financial Select Sector er et børsnotert fond som følger Financial Select Sector Index, og investerer i selskaper som er del av S&P500 og driver innen forsikring, bank, finans, REITs, sparebanker og utlånsbanker. ETF-en er notert på New York Stock Exchange ARCA. Det børsnoterte fondet utbetaler kvartalsvise utbytter. Den årlige forvalteravgiften er 0,12 %.

XLF ETF er notert på New York Stock Exchange, noe som betyr at det er flere måter å kjøpe det børsnoterte fondet på. For eksempel kan det kjøpes gjennom de aller fleste norske meglere og banker som gir deg tilgang til investering i amerikanske aksjer. Normalt pleier vi ikke å anbefale disse metodene siden de kan bli dyre da du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger ETF fond. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 børsnoterte fond.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du SPDR Financial Select Sector ETF – steg for steg

Når du skal investere er det viktig å spre risikoen, både over ulike geografiske områder, sektorer og selskaper. XLF er en finans og bank ETF som gir deg eksponering mot 65 amerikanske selskaper. Med tilgang til over 250 ETF-er og mer enn 2000 aksjer notert på 16 børser kan du sette sammen en godt diversifisert portefølje. Her skal vi vise deg steg for steg hvordan du kan kjøpe SPDR Financial Select Sector ETF uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan brukes til å kjøpe andre ETF-er eller enkeltaksjer. Normalt tar det kun noen få minutter å komme i gang med investeringer på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe SPDR Financial Select Sector ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe SPDR Financial Select Sector ETF uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe SPDR Financial Select Sector kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp SPDR Financial Select Sector ETF

For å kjøpe SPDR Financial Select Sector ETF uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter SPDR Financial Select Sector eller tickeren XLF, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet SPDR Financial Select Sector.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i SPDR Financial Select Sector vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i SPDR Financial Select Sector ETF.

Teknisk analyse av SPDR Financial Select Sector ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av SPDR Financial Select Sector

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

SPDR Financial Select Sector ETF FAQ

Hva er SPDR Financial Select Sector?

SPDR Financial Select Sector er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren XLF. Det børsnoterte fondet investerer i forsikring, bank, finans, REITs, sparebanker og utlånsbanker

Hvordan kan jeg kjøpe SPDR Financial Select Sector ETF?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i SPDR Financial Select Sector uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av SPDR Financial Select Sector kurs?

SPDR Financial Select Sector er en populær investering som kan gi deg eksponering mot finans i porteføljen. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av SPDR Financial Select Sector på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er SPDR Financial Select Sector ETF en god investering?

XLF er en godt diversifisert ETF som gir deg eksponering mot 65 forskjellige selskaper innenfor finans. Dersom du tror finansbransjen skal gjøre det bedre vil denne ETF-en kunne være en god investering. SPDR Financial Select Sector utbetaler kvartalsvise utbytter.