kjøp SPDR S&P Bank ETF uten kurtasje børsnotert fond

SPDR S&P Bank ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe SPDR S&P Bank ETF.

SPDR S&P Bank kursutvikling

Kjøpe SPDR S&P Bank ETF uten kurtasje

SPDR S&P Bank ETF er et børsnotert fond som følger S&P Banks Select Industry Index. Pr juli 2021 hadde ETF-en investert i 95 forskjellige banker som Silvergate Capital Corp, Bank of New York Mellon Corporation, PennyMac Financial Services Inc og East West Bancorp Inc. Forvalteravgiften for det børsnoterte fondet er 0,35 % pr år. KBE ETF utbetaler kvartalsvise utbytter.

KBE ETF er notert på New York Stock Exchange ARCA og kan derfor kjøpes via de aller fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje når du kjøper eller selger ETF-er. Det er en av grunnene til at vi ikke pleier å anbefale disse metodene. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 250 børsnoterte fond.

eToro har et stort utvalg av investeringsmuligheter. Du kan kjøpe aksjer på 16 av de viktigste børsene. eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i ETF og aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Det betyr at eToro er et trygt og seriøst alternativ til norske banker og meglere. Det minste innskuddet er $200, noe som gjør at flere kan begynne med investering i bank ETF, børsnoterte fond og aksjer. Når du åpner konto får du gratis realtidskurser og program for teknisk analyse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du SPDR S&P Bank ETF – steg for steg

KBE ETF er bare et av mange ETF fond som kan kjøpes uten kurtasje på eToro. Du får også tilgang til å investere i mer enn 2000 aksjer. Du kan også kjøpe fractional shares eller deler av en aksje, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs. Fremgangsmåten for å kjøpe SPDR S&P Bank ETF som vi skal gå gjennom her kan brukes til å kjøpe andre børsnoterte fond, aksjer og fractional shares. Fra du går i gang med registrering av konto til du kan kjøpe dine første bank ETF går det normalt ikke mer enn et par minutter.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe det børsnoterte fondet KBE uten kurtasje må du først registrere en konto. Det er gratis å åpne konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for tekniske analyser. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte registreringen ved å trykke på Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi din mailadresse, eller velge å bruke din Facebook- eller Google-konto til innlogging. Når du har valgt og aktivert metoden du vil ha er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre i registreringen ved å trykke på Fullfør profil. Du får nå frem et skjema hvor du kan fylle inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din kunnskap og erfaring med investeringer blir kartlagt. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet er som nevnt $200 eller i underkant av 2000 kr. Dette sammen med kurtasjefrihandel gjør at eToro er en god løsning for investering for nybegynnere. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang kan du gjøre innskudd med betalingsmetodene som har direkte overføring. Det er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer og Trustly. Du kan også gjøre en bankoverføring, men da kan det gå opptil 5 virkedager før pengene er fremme på din eToro-konto.

4: Kjøp SPDR S&P Bank ETF

Når du skal kjøpe KBE bank ETF må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter SPDR S&P Bank ETF eller tickeren KBE, og så trykke på Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på logoen til det børsnoterte fondet dersom du vil ha mer informasjon om det, se kursutviklingen eller lage tekniske analyser.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller antallet hele andeler du vil kjøpe i KBE ETF. Når du har oppgitt sum eller antall kan du trykke på Åpne handel for å aktivere ordren. Så lenge børsen er åpen vil din ordre bli utført med en gang. Dine andeler i det børsnoterte fondet blir automatisk lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutvikling og avkastning.

Teknisk analyse av SPDR S&P Bank ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av SPDR S&P Bank

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

SPDR S&P Bank ETF FAQ

Hva er SPDR S&P Bank ETF?

SPDR S&P Bank ETF er et fond som er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren KBE. Det børsnoterte fondet investerer i banker og følger S&P Banks Select Industry Index.

Hvordan kan jeg kjøpe SPDR S&P Bank ETF?

KBE ETF er notert på New York Stock Exchange ARCA og kan derfor kjøpes gjennom de aller fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe KBE ETF uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av SPDR S&P Bank kurs?

KBE ETF er et populært børsnoterte fond for bank og vi følger med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av SPDR S&P Bank ETF på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du ønsker å lære deg å lage dine egne tekniske analyser.

Er SPDR S&P Bank ETF en god investering?

Dersom du ønsker eksponering mot bank og finans kan KBE ETF være et godt investeringsalternativ. Selskaper innen finans og bank kan klare seg godt med høyere rente. KBE ETF utbetaler også kvartalsvise utbytter til investorene.