Kjøpe SPDR S&P Biotech ETF uten kurtasje børsnotert fond bio tech

SPDR S&P Biotech ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe SPDR S&P Biotech ETF.

SPDR S&P Biotech kursutvikling

Kjøpe SPDR S&P Biotech ETF uten kurtasje

SPDR S&P Biotech er et fond som er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren XBI. ETF-en skal følge S&P Biotechnology Select Industry Index, og de 5 største investeringene er Intellia Therapeutics Inc, Moderna Inc, Anavex Life Sciences Corp, Cytokinetics Incorporated og Translate Bio Inc. Den årlige forvalteravgiften er 0,35 %.

Du kan kjøpe SPDR S&P Biotech via de aller fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel siden det er notert på NYSE ARCA. Selv om dette er trygge og brukervennlige metoder vil vi normalt ikke anbefale disse siden de kan bli dyre. Du må nemlig betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger et ETF fond. En løsning som kan bli rimeligere er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 børsnoterte fond.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du SPDR S&P Biotech ETF – steg for steg

Å investere i biotech har høy risiko, noe som også betyr at investeringen kan gi god avkastning. For å håndtere denne risikoen kan du kjøpe en biotech ETF som SPDR S&P Biotech. Men, du bør også vurdere å spre risikoen ytterligere siden dette børsnoterte fondet kun gir deg eksponering mot amerikanske biotech selskap. Ved å kjøpe enkeltaksjer eller andre ETF-er kan du spre eksponeringen mot andre sektorer eller geografiske områder. Her skal vi gå gjennom fremgangsmåten for å kjøpe SPDR S&P Biotech ETF. Samme metode kan du også bruke til å gjøre andre investeringer i de over 2000 aksjene og mer enn 250 ETF-ene du har tilgang til på eToro. Som regel trengs det bare noen få minutter å komme i gang.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe SPDR S&P Biotech ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe SPDR S&P Biotech ETF uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe SPDR S&P Biotech ETF kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp SPDR S&P Biotech ETF

For å kjøpe SPDR S&P Biotech uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter SPDR S&P Biotech eller tickeren XBI, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet SPDR S&P Biotech.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i SPDR S&P Biotech vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i SPDR S&P Biotech ETF.

Teknisk analyse av SPDR S&P Biotech ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av SPDR S&P Biotech

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

SPDR S&P Biotech ETF FAQ

Hva er SPDR S&P Biotech?

SPDR S&P Biotech er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren XBI. Det børsnoterte fondet investerer i biotech selskaper som Moderna, Intella Technologies og Translate Bio, og skal følge S&P Biotechnology Select Industry Index.

Hvordan kan jeg kjøpe SPDR S&P Biotech ETF?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i SPDR S&P Biotech uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av SPDR S&P Biotech kurs?

SPDR S&P Biotech er en populær investering som kan ta ned risiko i porteføljen. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av SPDR S&P Biotech på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er SPDR S&P Biotech ETF en god investering?

Mange biotech selskaper er vekstselskap som kan gi god avkastning, samtidig er det også høy risiko å investere i disse. Ved å kjøpe XBI ETF får du spredd denne risikoen over flere selskaper, noe som kan gi god avkastning over tid.