Kjøpe Sprott Physical Gold Trust ETF uten kurtasje fysisk gull investere børsnotert fond

Sprott Physical Gold Trust ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Sprott Physical Gold Trust ETF.

Sprott Physical Gold Trust kursutvikling

Kjøpe Sprott Physical Gold Trust ETF uten kurtasje

Sprott Physical Gold Trust er et børsnotert fond som investerer i fysisk gull. Pr 17.07.21 har fondet 2 676 288 unser gull som blir oppbevart av The Royal Canadian Mint. ETF-en er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren PHYS. Den årlige forvalteravgiften er 0,42 %.

Siden PHYS ETF er notert på NYSE ARCA kan den kjøpes via de fleste norske meglere og i nettbanker hvor du har tilgang til aksjehandel. Fordelene ved å bruke disse metodene er at de er trygge og brukervennlige. Ulempen er at du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger børsnoterte fond, noe som også gjelder for gull ETF Sprott Physical Gold Trust. Et godt alternativ vi pleier å anbefale er eToro som tilbyr kurtasjefri handel i over 250 børsnoterte fond.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Sprott Physical Gold Trust ETF – steg for steg

Det er mange investorer som kjøper råvare ETF for å balansere risiko i porteføljen. Prisen på råvarer har ofte en lav korrelasjon med aksjemarkedet, og kan derfor fungere som en beskyttelse i perioder med uro på børsen. På eToro har du tilgang til et bra utvalg av råvare ETF, i tillegg kan du også investere i mer enn 2000 aksjer uten kurtasje. Dermed ligger alt til rette for at du skal kunne få en godt diversifisert portefølje. Her skal vi gå gjennom steg for steg hvordan du kan kjøpe PHYS ETF, og samme metode kan også brukes til å kjøpe andre ETF-er eller aksjer. Normalt tar det kun noen få minutter fra du begynner å registrere deg til du kan gjennomføre første handel.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Sprott Physical Gold Trust uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Sprott Physical Gold Trust uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Sprott Physical Gold Trust kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Sprott Physical Gold Trust ETF

For å kjøpe Sprott Physical Gold Trust ETF uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Sprott Physical Gold Trust eller tickeren PHYS, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet Sprott Physical Gold Trust.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i Sprott Physical Gold Trust vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Sprott Physical Gold Trust ETF.

Teknisk analyse av Sprott Physical Gold Trust ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Sprott Physical Gold Trust

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Sprott Physical Gold Trust ETF FAQ

Hva er Sprott Physical Gold Trust?

Sprott Physical Gold Trust er en ETF som er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren PHYS. Det børsnoterte fondet investerer i fysisk gull.

Hvordan kan jeg kjøpe Sprott Physical Gold Trust ETF?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Sprott Physical Gold Trust uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Sprott Physical Gold Trust kurs?

Sprott Physical Gold Trust ETF er en populær investering som kan ta ned risiko i porteføljen. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av Sprott Physical Gold Trust på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er Sprott Physical Gold Trust en god investering?

PHYS er et børsnotert fond som investerer i gull, og derfor følger dette fondet gullprisen. Råvarer som gull kan gi god beskyttelse mot inflasjon eller uro på børsen. Tror du gullprisen skal stige kan PHYS ETF være en god investering.