Kjøpe teknologi ETF uten kurtasje børsnoterte fond tech tek

Teknologi ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe teknologi ETF.

Teknologi ETF-er

No post found

Kjøpe teknologi ETF uten kurtasje

Teknologisektoren omfatter veldig ofte vekstselskaper, og dette er en av de viktigste grunnene til at investeringer i teknologi har gitt så god avkastning de siste årene. Verden har blitt langt mer avansert og avhengig av teknologi, og det er ikke ventet at denne utviklingen skal avsluttes med det første. Dermed er det gode sjanser for at investering i teknologi ETF forsatt kan gi god avkastning.

Når du skal velge deg et eller flere børsnoterte fond for teknologi har du mange alternativer å velge mellom. Du kan velge et bredt indeksfond som investerer i selskaper som utvikler og produserer software og hardware over hele verden. Eller du kan velge et smalere børsnotert fond som fokuserer på selskaper innenfor en bestemt region eller innenfor en smalere nisje. I de fleste tilfeller vil ETF-en være notert på NYSE ARCA, og du trenger derfor en megler som gir deg tilgang til handel på de amerikanske børsene. Det er noe de fleste gjør, men du må som regel betale kurtasje. Derfor pleier vi å anbefale eToro som er en nettmegler som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 forskjellige ETF-er.

eToro er et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i ETF er også forsikret opptil 1 million euro. Det minste innskuddet på eToro er $200 eller i underkant av 2000 kr. Det sammen med kurtasjefri handel gjør at dette er en god løsning som nye investorer som vil bygge opp en portefølje over tid. Med gratis realtidskurser og et eget program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du teknologi ETF – steg for steg

Nettsiden til eToro har et enkelt og veldig brukervennlig design, og dermed trenger du ikke å bruke mye tid på å venne deg til den. Her skal vi gå gjennom hvordan du kan kjøpe teknologi ETF uten å betale kurtasje, og denne metoden kan også brukes til å kjøpe andre typer børsnoterte fond eller aksjer uten å betale kurtasje. Normalt tar det kun noen få minutter fra du besøker eToros nettside for første gang til du kan investere i dine første ETF-er.

1: Besøk eToro

Før du kan begynne å kjøpe teknologi ETF-er uten kurtasje må du registrere deg som bruker på eToro. Det koster heller ikke noe å åpne en konto. For å komme til nettsiden slik at du kan begynne på registreringen kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Med norsk oversettelse og kundeservice tilgjengelig kan du forvente deg en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du står på nettsiden til eToro kan du trykke på Bli med nå for å starte registreringen. Du får nå frem et skjema slik at du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke på kontoen din. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto til innlogging. Etter at du har valgt og aktivert metoden er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du trykke på Fullfør profil for å åpne skjemaet hvor du kan fylle inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din kunnskap og erfaring med investeringer blir kartlagt. Til slutt bør du verifisere din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet er som nevnt på $200 eller litt under 2000 kr. Maks innskudd går derimot fra $5500 og oppover, avhengig av betalingsmetode. Dersom du vil komme raskt i gang med investering i ETF-er for teknologi kan du gjøre innskudd med VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte overføringer. Det er også mulig å gjøre en vanlig bankoverføring, men da kan det ta opptil 5 virkedager før pengene er fremme på konto.

4: Kjøp teknologi ETF

Når du skal kjøpe en teknologi ETF må du bruke ordreskjemaet. Dette åpner du opp ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke på navnet eller tickeren på ETF-en, og så trykke på Handle i søkefeltet. Herfra kan du også komme deg til informasjonssiden til ETF-en ved å trykke på logoen til det børsnoterte fondet. På denne siden finner du mer informasjon om ETF-en, kursoversikt og programmet for teknisk analyse.

I ordreskjemaet kan du enten oppgi summen du vil investere eller antallet andeler du vil kjøpe i det børsnoterte fondet. Når du har oppgitt sum eller antall aktiverer du ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført med en gang så lenge børsen er åpen. Dine andeler i det børsnoterte fondet for teknologi vil bli lagt til i din portefølje automatisk slik at du kan følge med på kursutvikling og avkastning på din investering.

Teknologi ETF FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe teknologi ETF?

De fleste børsnoterte fond for teknologi er notert på New York Stock Exchange ARCA. Derfor trenger du en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe teknologi ETF uten kurtasje.

Hvilker typer teknologi ETF finnes det?

Teknologi er en omfattende sektor, og du finner børsnoterte fond for teknologi som dekker brede teknologiindekser og smalere indekser. Det er også fond som dekker teknologiindekser i geografiske områder.

Er teknologi ETF en god investering?

Teknologi er en av sektorene som vokser raskest, og det er ventet at veksten kommer til å holde seg på et høyt nivå. Det kan bety at investering i børsnoterte fond som fokuserer på teknologi kan fortsette å gi god avkastning i tiden fremover.