Kjøpe Teucrium Corn Fund ETF uten kurtasje mais børsnotert fond investere

Teucrium Corn Fund ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Teucrium Corn Fund ETF.

Teucrium Corn Fund kursutvikling

Kjøpe Teucrium Corn Fund ETF uten kurtasje

Teucrium Corn Fund er et børsnotert fond som investerer i futures for mais. Fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren CORN. Den årlige forvalteravgiften er 1,95 %.

Du vil trenge en megler eller bank som gir deg tilgang til amerikanske børser for å kunne investere i CORN ETF. Det er noe de aller fleste meglerhus og banker tilbyr. Norske meglere og banker har trygge og brukervennlige løsninger for å handle aksjer, men det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje når du kjøper og selger børsnoterte fond. For å unngå denne kostnaden kan du for eksempel bruke eToro som vi pleier å anbefale. På eToro kan du investere i mer enn 250 børsnoterte fond uten kurtasje.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Teucrium Corn Fund ETF – steg for steg

Å investere i råvare ETF som Teucrium Corn Fund gjør at du får spredd risiko. Prisen på råvarer har historisk lav korrelasjon med aksjemarkedet, noe som gjør at denne typen investering kan gi deg beskyttelse mot børsfall. På eToro har du som nevnt tilgang til over 250 ETF-er, og flere av disse er råvare ETF-er. Dermed kan du sette sammen en godt diversifisert portefølje. Fremgangsmåten for å kjøpe Teucrium Corn Fund, som vi skal gå gjennom her, kan også brukes til å investere i andre børsnoterte fond eller enkeltaksjer. Som regel tar det bare noen få minutter fra du besøke eToro for første gang til du er registert og kan begynne å investere i CORN ETF.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Teucrium Corn Fund ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Teucrium Corn Fund uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Teucrium Corn Fund ETF kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Teucrium Corn Fund ETF

For å kjøpe Teucrium Corn Fund uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Teucrium Corn Fund eller tickeren CORN, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet Teucrium Corn Fund.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i Teucrium Corn Fund vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Teucrium Corn Fund ETF.

Teknisk analyse av Teucrium Corn Fund ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Teucrium Corn Fund

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Teucrium Corn Fund ETF FAQ

Hva er Teucrium Corn Fund?

Teucrium Corn Fund er en ETF som er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren CORN. Det børsnoterte fondet investerer i futures for mais.

Hvordan kan jeg kjøpe Teucrium Corn Fund ETF?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Teucrium Corn Fund uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Teucrium Corn Fund kurs?

Teucrium Corn Fund ETF er en populær investering som kan ta ned risiko i porteføljen. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av Teucrium Corn Fund ETF på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er Teucrium Corn Fund ETF en god investering?

Dersom du tror at prisen på mais (corn) skal stige kan en investering i CORN ETF gi deg eksponering mot futuresmarkedet for mais.