Kjøpe United States Oil Fund ETF uten kurtasje olje etf wti investere børsnotert fond

United States Oil Fund ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe United States Oil Fund ETF.

United States Oil Fund kursutvikling

Kjøpe United States Oil Fund ETF uten kurtasje

United States Oil Fund er et børsnotert fond som investerer i olje futures. ETF-en har som investeringsmål å følge spotprisen for light sweet crude med levering i Cushing, Oklahoma. Fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren USO. De samlede forvalterkostnadene i ETF-en er 0,83 % pr år.

USO ETF er som nevnt notert på NYSE ARCA, og derfor kan du handle dette gjennom norske meglere og banker som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. Norske banker og meglere er trygge og har brukervennlige løsninger, men de kan være dyre siden du må betale kurtasje når du kjøper eller selger råvare ETF eller andre børsnoterte fond og aksjer. Et godt alternativ som vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 ETF-er og mer enn 2000 aksjer å 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du United States Oil Fund ETF – steg for steg

Dersom du ønsker eksponering mot oljeprisen kan USO ETF være en god investering, men det er viktig å spre risikoen i flere råvarer, aksjer eller indekser. Med tilgang til mer enn 250 børsnoterte fond og over 2000 aksjer kan du sette sammen en godt diversifisert portefølje på eToro. Her vil vi vise deg steg for steg hvordan du kan kjøpe olje ETF-en United States Oil Fund uten kurtasje. Denne fremgangsmåten kan også brukes til å kjøpe andre ETF-er eller aksjer. Normalt tar det kun noen få minutter fra du begynner å registrere konto frem til du kan kjøpe ETF-er eller aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe United States Oil Fund ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe United States Oil Fund ETF uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i ETF fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe United States Oil Fund ETF kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp United States Oil Fund ETF

For å kjøpe United States Oil Fund ETF uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter United States Oil Fund eller tickeren USO, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet United States Oil Fund.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i United States Oil Fund vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i United States Oil Fund ETF.

Teknisk analyse av United States Oil Fund ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av United States Oil Fund

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

United States Oil Fund ETF FAQ

Hva er United States Oil Fund?

United States Oil Fund er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren USO. Det børsnoterte fondet investerer i olje futures. ETF-en skal følge spotprisen for West Texas Intermediate for levering i Cushing, Olkahoma.

Hvordan kan jeg kjøpe United States Oil Fund ETF?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i United States Oil Fund uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av United States Oil Fund kurs?

United States Oil Fund er en populær investering som gir eksponering mot oljeprisen. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av USO ETF på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er United States Oil Fund en god investering?

USO er et børsnotert fond som følger oljeprisen. Dersom oljeprisen stiger vil også ETF-en stige, mens det vil falle dersom oljeprisen faller. Dersom du tror at oljeprisen skal stige kan dette fondet være en god løsning som gir deg eksponeringen du trenger.