Kjøpe VanEck Bitcoin ETF uten kurtasje børsnotert fond kryptovaluta

VanEck Bitcoin ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe VanEck Bitcoin ETF.

VanEck Bitcoin kursutvikling

Kjøpe VanEck Bitcoin ETF uten kurtasje

Dersom SEC godkjenner VanEcks søknad vil det bli mulig å kjøpe deres Bitcoin ETF på Nasdaq. Det børsnoterte fondet investerer i kryptovalutaen Bitcoin. Siden ETF-er er regulert vil dette være en trygg, sikker og brukervennlig løsning for å investere i Bitcoin.

Siden det børsnoterte fondet skal noteres på Nasdaq vil det være mulig å kjøpe det gjennom norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel på de amerikanske børsene. Det er trygge og brukervennlige løsninger hos norske meglere og banker, men de kan bli dyre siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger ETF fond. Derfor pleier vi som regel å heller anbefale eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 ETF fond.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du VanEck Bitcoin ETF – steg for steg

Dersom du er en ny investor som skal begynne å investere i børsnoterte fond for kryptovaluta er det viktig å tenke på at du bør spre risikoen på investeringene. Du kan for eksempel spre risikoen ved å investere i børsnoterte fond som følger ulike sektorer og geografiske områder. Her skal vi vise deg hvordan du kan kjøpe VanEck Bitcoin ETF uten kurtasje. Denne fremgangsmåten kan også brukes til å investere i andre ETF-er. Normalt trenger du bare noen få minutter for å gå gjennom stegene som trengs og begynne med investeringer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe VanEck Bitcoin ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe VanEck Bitcoin uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe VanEck Bitcoin kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp VanEck Bitcoin ETF

For å kjøpe VanEck Bitcoin uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter VanEck Bitcoin eller tickeren VBC, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet VanEck Bitcoin.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av et ETF fond, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i VanEck Bitcoin vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i VanEck Bitcoin ETF.

Teknisk analyse av VanEck Bitcoin ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av VanEck Bitcoin

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

VanEck BitcoinETF FAQ

Hva er VanEck Bitcoin?

VanEck Bitcoin er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren VBC. Det børsnoterte fondet investerer i kryptovalutaen Bitcoin.

Hvordan kan jeg kjøpe VanEck Bitcoin ETF?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i VanEck Bitcoin uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av VanEck Bitcoin kurs?

VanEck Bitcoin er en populær investering som kan ta ned risiko i porteføljen. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av VanEck Bitcoin på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er VanEck Bitcoin en god investering?

VanEck Bitcoin er et børsnotert fond som investerer i Bitcoin. Altså vil kursutviklingen til ETF-en følge prisutviklingen til kryptovalutaen. Tror du prisen på Bitcoin skal stige kan VanEck Bitcoin ETF være en god investering.