VanEck Vectors Junior Gold Miners gullgruveselskap investere børsnotert fond

VanEck Vectors Junior Gold Miners ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe VanEck Vectors Junior Gold Miners ETF.

VanEck Vectors Junior Gold Miners kursutvikling

Kjøpe VanEck Vectors Junior Gold Miners ETF uten kurtasje

VanEck Vectors Junior Gold Miners er en ETF som er notert på New York Stock Exchange med tickeren GDXJ. ETF-en skal følge MVIS Global Junior Gold Miners Index. Det børsnoterte fondet har pr 16.07.21 investert i 97 små gullgruveselskap som Pan American Silver Corp, Evolution Mining Ltd, Yamana Gold Inc og Endeavour Mining Corp. Den årlige forvalteravgiften er på 0,52 %. GDXJ ETF utbetaler årlige utbytter til investorene.

GDXJ er notert på NYSE ARCA, noe som gjør at du enkelt kan kjøpe ETF-en gjennom de aller fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Selv om dette er brukervennlige og trygge løsninger er det langt fra sikkert at disse er de beste. Du må nemlig betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger ETF fond, noe som kan bli dyrt. Vil du kutte kostnader kan eToro være et godt alternativ. eToro tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 250 børsnoterte fond.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du VanEck Vectors Junior Gold Miners ETF – steg for steg

Det er mange som investerer i gull for å sikre porteføljen mot uro på børsen. Gullprisen korrelerer nemlig lite med aksjemarkedet. Å investere i gull kan gjøres ved å kjøpe en gull ETF som investerer i råvaren. En annen metode å gjøre det på er å investere i en ETF som investerer i gullgruveselskap som GDXJ. En fordel ved å bruke denne metoden er at du vil få direkteavkastning i form av utbytte. På eToro har du tilgang til over 250 ETF-er og mer enn 2000 aksjer, og du kan dermed lage en godt diversifisert portefølje. Normalt tar det ikke mer enn et par minutter fra du begynner å registrere deg til du kan begynne å investere.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe VanEck Vectors Junior Gold Miners ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe VanEck Vectors Junior Gold Miners ETF uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe VanEck Vectors Junior Gold Miners kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp VanEck Vectors Junior Gold Miners ETF

For å kjøpe VanEck Vectors Junior Gold Miners uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter VanEck Vectors Junior Gold Miners eller tickeren GDXJ, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet VanEck Vectors Junior Gold Miners.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i VanEck Vectors Junior Gold Miners vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i VanEck Vectors Junior Gold Miners.

Teknisk analyse av VanEck Vectors Junior Gold Miners ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av VanEck Vectors Junior Gold Miners

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

VanEck Vectors Junior Gold Miners ETF FAQ

Hva er VanEck Vectors Junior Gold Miners?

VanEck Vectors Junior Gold Miners er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren GDXJ. Det børsnoterte fondet investerer i små og nyetablerte gullgruveselskap. ETF-en utbetaler årlige utbytter til aksjonærene.

Hvordan kan jeg kjøpe VanEck Vectors Junior Gold Miners ETF?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i VanEck Vectors Junior Gold Miners uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av VanEck Vectors Junior Gold Miners kurs?

VanEck Vectors Junior Gold Miners er en populær investering som gir eksponering mot mindre gullgruveselskap. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av VanEck Vectors Junior Gold Miners på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er VanEck Vectors Junior Gold Miners ETF en god investering?

Dersom du tror at gullprisen skal stige kan GDXJ være en god investering. GDXJ fokuserer på små gullgruveselskap, noe som gir økt risiko. Det børsnoterte fondet utbetaler også utbytter hvert år, noe som gir deg direkteavkastning.