Kjøpe VanEck Vectors Oil Services ETF uten kurtasje oljeservice børsnotert fond investering

VanEck Vectors Oil Services ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe VanEck Vectors Oil Services ETF.

VanEck Vectors Oil Services kursutvikling

Kjøpe VanEck Vectors Oil Services ETF uten kurtasje

VanEck Vectors Oil Services er et børsnotert fond som følger MVIS US Listed Oil Services 25 Index. Denne indeksen inneholder store selskaper som er leverandører til oppstrøms oljeselskap. ETF-en er pr 15.07.21 investert i 26 selskaper som Schlumberger, Baker Hughes, Transocean og NOV. Det VanEck Vectors Oil Services er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren OIH. OIH utbetaler kvartalsvise utbytter. Den årlige forvalteravgiften er 0,35 %.

OIH er som nevnt en oljeservice ETF som er notert på NYSE ARCA. Det betyr at du kan investere i denne via de aller fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Begge deler er trygge metoder, og i de fleste tilfeller har de også brukervennlige løsninger. Men, det kan ofte bli dyrt å velge disse siden du må betale kurtasje når du kjøper og selger ETF-er, noe som er grunnen til at vi ikke pleier å anbefale dette. En løsning vi kan anbefale er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 ETF-er.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du VanEck Vectors Oil Services ETF – steg for steg

VanEck Vectors Oil Services er en ganske smal ETF for oljeservice, og passer derfor godt til å sette sammen en diversifisert portefølje. På eToro har du tilgang til over 250 ETF-er, og flere olje ETF, i tillegg til mer enn 2000 aksjer notert på 16 ulike børser. Altså ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge en godt diversifisert portefølje. Her skal vi gå gjennom steg for steg hvordan du kan kjøpe VanEck Vectors Oil Services ETF uten kurtasje. Du kan bruke den samme fremgangsmåten til å investere i andre børsnoterte fond eller enkeltaksjer. Fra registrering til din første handel tar det normalt bare noen få minutter.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe VanEck Vectors Oil Services uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe VanEck Vectors Oil Services ETF uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i ETF fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe VanEck Vectors Oil Services kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp VanEck Vectors Oil Services ETF

For å kjøpe VanEck Vectors Oil Services ETF uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter VanEck Vectors Oil Services eller tickeren OIH, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet VanEck Vectors Oil Services.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i VanEck Vectors Oil Services vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i VanEck Vectors Oil Services ETF.

Teknisk analyse av VanEck Vectors Oil Services ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av VanEck Vectors Oil Services

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

VanEck Vectors Oil Services ETF FAQ

Hva er VanEck Vectors Oil Services?

VanEck Vectors Oil Services er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren OIH. Det børsnoterte fondet investerer i selskaper som er leverandører til oppstrøms oljeselskap. Pr 15.07.21 er ETF-en investert i 26 selskaper. OIH utbetaler kvartalsvise utbytter.

Hvordan kan jeg kjøpe VanEck Vectors Oil Services ETF?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i VanEck Vectors Oil Services uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av VanEck Vectors Oil Services kurs?

VanEck Vectors Oil Services er en populær investering som kan gi deg eksponering mot oljeservice i porteføljen. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av VanEck Vectors Oil Services på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er VanEck Vectors Oil Services ETF en god investering?

OIH er en oljeservice ETF, noe som betyr at fondet gir deg eksponering mot sykliske selskaper som driver innenfor oljesektoren. Dette er selskaper som kan tjene godt i perioder med stigende oljepris. Tror du oljeprisen skal opp kan OIH være en god investering.