børsnotert fond kjøpe investere VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy ETF

VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy ETF med lav kurtasje på 2 cent pr ETF.

VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy kurs

Kjøpe VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy ETF

Uranium+Nuclear Energy ETF er et børsnotert fond som forvaltes av VanEck, og som tracker MVIS Global Uranium & Nuclear Energy Index. ETF-en er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren NLR. Den årlige forvalteravgiften er på 1,25 %, og ETF-en utbetaler årlige utbytter. NLR ETF gir deg eksponering mot selskaper som leter etter eller utvinner uran, eller utvikler, bygger og vedlikeholder kjernekraftverk, eller produserer energi fra kjernekraft, eller leverer utstyr, tjenester eller teknologi til kjernekraftindustrien.

Siden VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy er notert på NYSE ARCA kan du investere i det børsnoterte fondet for kjernekraft gjennom de fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel, men det kan bli dyrt siden disse ofte tar en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger børsnoterte fond. Freedom24 er en nettmegler som kan være et godt alternativ. Nettmegleren Freedom24 gir deg tilgang til handel med børsnoterte fond med en lav kurtasje på 2 cent pr ETF.

Freedom24 er en nettmegler som er eid av selskapet Freedom Holdings Corp som er børsnotert på Nasdaq med tickeren FRHC. Nettmegleren har lisens fra Cyprus Securities and Exchange Commission, og i tillegg alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Med en investeringskonto på Freedom24 har du tilgang til over børser i Europa, USA og Asia med mer enn 1000000 instrumenter åpne for investering.

Slik kjøper du VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy ETF – steg for steg

Kjernekraft kan fortsette å være en viktig energikilde, men det er høy risiko å investere i kjernekraft aksjer. For å kontrollere denne risikoen kan en kjernekraft ETF være et godt alternativ som gir en bedre risikoprofil. På Freedom24 har du tilgang til handel med mer enn 1000000 aksjer, børsnoterte fond, opsjoner og obligasjoner. Det betyr at det aller meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy med lav kurtasje på 2 cent pr aksje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe børsnoterte fond og aksjer på andre børser.

1: Besøk Freedom24

Før du kan kjøpe VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy må du åpne en konto på Freedom24. Du kommer til nettsiden ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Freedom24. Nettsiden er tilgjengelig på norsk slik at du har en brukervennlig løsning. Du kan handle aksjer på flere børser i Europa, USA og Asia. Freedom24 gir også tilgang til børsnoteringer på børser i USA og Europa.

freedom24
 • Anbefalt nettmegler
 • Lav kurtasje
 • Aksjer, ETF, obligasjoner
 • Børsnoteringer
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er kommet til nettsiden kan du starte registreringen ved å trykke på knappen Sign up. Du får nå frem to felt hvor du kan fylle inn din mailadresse og et passord du ønsker å bruke til innloggingen.

På neste steg kan du velge landet du er skattepliktig til og skattenummeret ditt. Dette tilsvarer ditt personnummer. I tillegg må du krysse av for om du skatter til USA, og om du er i familie med en eksponert person som er rapporteringspliktig.

Neste steg går ut på å akseptere regler og vilkår for å bruke tjenesten til Freedom24. Her fyller du også inn ditt telefonnummer slik at du kan få tilsendt link for kontoverifisering.

Verifiser konto

Når du trykker på linken i SMSen du har fått tilsendt kan du ta et bilde av pass eller førerkort for å identifisere deg selv. Deretter må du laste opp et bilde av et adressebevis. Her kan du enten ta et bilde av en faktura som viser adressen din eller laste opp en kontoutskrift.

3: Gjør innskudd

Vil du bruke Freedom24 som en vanlig nettmegler for aksjehandel kan du gjøre et mindre innskudd fra €10 og oppover. Det er et krav om at du har minst $2000 tilgjengelig som sikkerhet for å kunne delta i børsnoteringer, så dersom du først og fremst ønsker dette må du altså sette inn denne summen. Du vil motta 3 % rente PA for penger som står på din konto (D Account).

Du kan velge å gjøre innskudd med bankkort dersom du vil ha penger på konto med en gang. Det vil komme et gebyr på 2,5 % ved bruk av bankkort. Alternativt kan du bruke bankoverføring, men da kan det ta mellom 1 til 3 virkedager før du har penger på konto. Detaljer for overføringen finner du på din konto når du er logget inn. Minste innskudd er $10 med begge metodene.

4: Kjøp VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy ETF

Når du har fått penger på din konto kan du kjøpe VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy. Gå til Web-terminal og velg området du vil investere i og børsen du er interessert i. Du kan nå lage en liste med de mest omsatte aksjene eller aksjer som har trendet mest den siste tiden. Scroll deg så ned til du har funnet VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy. Du kan også finne det børsnoterte fondet ved å søke etter tickeren NLR.

Når du har funnet aksjen du ønsker å kjøpe må du starte en Secure Session. Dette gjør du ved å oppgi en kode som sendes til deg på SMS. Oppgi antallet VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy ETF du vil kjøpe og prisen du er villig til å gi. Trykk på Order Settings for å oppgi om du ønsker å bruke gearing, hvor lenge ordren skal vare og for å aktivere handler med et trykk. Dine aksjer legges automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen.

Hvorfor vi anbefaler Freedom24 til å investere i VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy

Freedom24 er en nettmegler som er lite kjent i Norge, men vi tror at dette er noe som kommer til å bli endret. Nettmegleren har en nettside som er enkel å bruke, og i tillegg får du tilgang til et stort antall instrumenter notert på børser i Europa, USA og Asia. Dette gjør at Freedom24 passer like godt til nybegynnere som skal kjøpe sine første aksjer og erfarne tradere som hedger porteføljen med opsjoner.

 • 1000000 instrumenter
 • Aksjer, ETF, opsjoner, obligasjoner
 • Lav kurtasje
 • Børsnoteringer

Teknisk analyse av VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy

Følg våre kurs og lær teknisk analyse slik at du kan finne kjøpssignaler og salgssignaler på charts for aksjekurser og indekser. Her kan du også lese mer om de tekniske indikatorene vi bruker i våre tekniske analyser av VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy slik at du kan lære å tolke signalene disse gir. (Sidene åpnes i ny fane slik at du enkelt kan komme tilbake til den tekniske analysen av VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy):

Lag din egen tekniske analyse av VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy?

Siden VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy er notert på New York Stock Exchange kan det bli dyrt å kjøpe fondet gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy med lav kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy kurs?

Det er populært å investere i VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy, men det kan være vanskelig å time markedet. På vår side kan du se tekniske analyser av VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy for å finne kjøpssignaler eller salgssignaler. Du kan også følge våre kurs i teknisk analyse dersom du vil lage din egen analyse av VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy.

Hva er VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy?

VanEck Vectors Uranium+Nuclear Energy er et børsnotert fond eller ETF som investerer i. ETF-en er notert på New York Stock Exchange med tickeren NLR. ETF-en tracker MVIS Global Uranium & Nuclear Energy Index.