vanguard dividend appreciation etf utbytte

Vanguard Dividend Appreciation ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Vanguard Dividend Appreciation ETF.

Vanguard Dividend Appreciation kursutvikling

Kjøpe Vanguard Dividend Appreciation ETF uten kurtasje

Vanguard Dividend Appreciation ETF med tickeren VIG er notert på New York Stock Exchange ARCA, noe som gjør at det ikke er noe problem å få kjøpt denne ETF-en. For eksempel kan du kjøpe den gjennom norske nettmeglere eller i nettbanker hvor du har tilgang til handel på de amerikanske børsene. Vi pleier normalt å ikke anbefale disse løsningene, selv om de er trygge og brukervennlige. De kan nemlig være dyre siden du må betale kurtasje når du kjøper eller selger ETF-er. eToro er en nettmegler som tilbyr kurtasjefri handel, noe som kan føre til at du kan spare penger på å velge dette alternativet.

Utover å være et rimelig alternativ til norske meglere og banker, er eToro også et trygt og sikkert alternativ. eToro har nemlig alle de nødvendige tillatelsene fra det norske Finanstilsynet, og alle innskudd er forsikret opptil 1 million euro. Det minste innskuddet er på kun $200, og sammen med kurtasjefri handel kan de aller fleste komme i gang med sparing og investering i ETF. Som kunde får du tilgang til over 250 ETF-er, aksjehandel på 16 av de viktigste børsene og et eget program for teknisk analyse. Det gjør at også erfarne investorer og tradere kan bli fornøyde med denne løsingen.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Vanguard Dividend Appreciation ETF – steg for steg

VIG ETF er et børsnotert fond som følger NASDAQ U.S. Dividend Achievers Select Index, og på eToro har du også mulighet til å investere i utbytte ETF som følger andre indekser slik at du kan spre risikoen på dine investeringer. Siden du ikke betaler kurtasje vil ikke kostnaden bli større ved å kjøpe flere børsnoterte fond. Fremgangsmåten er den samme som vi skal gå gjennom her, og normalt tar det kun noen få minutter fra du starter på kontoregistrering til du kan kjøpe Vanguard Dividend Appreciation ETF uten kurtasje.

1: Besøk eToro

For å kunne kjøpe Vanguard Dividend Appreciation ETF uten kurtasje, eller investere i andre ETF, må du først åpne en konto på eToro. For å komme til nettsiden deres kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det er skrevet Til eToro. Nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk, noe som gir deg en god brukeropplevelse. Nettsiden har også et enkelt design og er dermed veldig brukervennlig.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du begynne på kontoregistreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken metode du vil bruke til innlogging på din eToro-konto. Du kan velge om du vil skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller bruke innlogging fra Facebook eller Google. Når du har valgt og aktivert metode er din konto åpnet og du er logget inn.

Siste trinn i registreringen er å trykke på Fullfør profil slik at du åpner skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter kan du gå videre til kartleggingen av din erfaring med investeringer ved å svare på en del spørsmål. Til slutt kan du sikre din eToro-konto ved å verifisere den. Dette trinnet fullfører du ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Som nevnt er det minste innskuddet på kun $200, eller rundt 2000 kr, noe som gjør at de aller fleste kan komme i gang med investeringer på eToro. Maks innskudd går fra $5500 og oppover avhengig av betalingsmetode. Vil du komme raskest mulig i gang anbefaler vi å gjøre innskudd med VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som alle har direkte overføringer. Du kan også bruke bankoverføring, men det kan da ta opptil 5 virkedager før du har penger på konto.

4: Kjøp Vanguard Dividend Appreciation ETF

For å kjøpe VIG ETF må du bruke ordreskjemaet du finner på informasjonssiden til det børsnoterte fondet. Du kommer dit ved å bruke søkefunksjonen øverst på siden til å søke etter tickeren VIG eller Vanguard Dividend Appreciation ETF, og deretter trykke på søkeresultatet. På informasjonssiden finner du innlegg om ETF-en fra forumet, kursoversikt og analyseprogram. Du åpner ordreskjemaet ved å trykke på knappen Handle.

I ordreskjemaet kan du enten skrive inn summen du vil investere eller antallet andeler i VIG ETF du vil kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall kan du aktivere din ordre ved å trykke på Åpne handel. Nå legges ordren din ut i markedet, og er børsen åpen blir den utført med en gang. Dine ETF blir automatisk lagt til i din portefølje hvor du kan følge med på kursutviklingen.

Teknisk analyse av Vanguard Dividend Appreciation ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Vanguard Dividend Appreciation

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Vanguard Dividend Appreciation ETF FAQ

Hva er Vanguard Dividend Appreciation ETF?

Vanguard Dividend Appreciation ETF er et børsnotert fond som følger NASDAQ U.S. Dividend Achievers Select Index. Indeksen består av selskaper som har økt utbytteutbetalingene sine de siste 10 årene. Vi kan nevne selskaper som Microsoft Corp og Johnson & Johnson.

Hvordan kan jeg kjøpe Vanguard Dividend Appreciation ETF?

På vår side viser vi deg hvordan du kan investere i VIG ETF og andre ETF som er notert på New York Stock Exchange ARCA uten å betale kurtasje. Siden du kan spare penger på å ikke betale kurtasje kan du investere mer i VIG ETF, noe som over tid kan bety høyere avkastning og utbytte.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Vanguard Dividend Appreciation kurs?

VIG ETF er et populært børsnoterte fond som betaler utbytter, og vi følger jevnlig med på kursutviklingen. På vår side kan du se tekniske analyser av Vanguard Dividend Appreciation ETF. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av VIG ETF.

Er Vanguard Dividend Appreciation ETF en god investering?

VIG ETF bruker en velkjent investeringsstrategi som går ut på å investere i selskaper som har økt utbytteutbetalingene sine de siste 10 årene. ETF-en utbetaler kvartalsvise utbytter og selskapene det børsnoterte fondet har investert i kan gi god kursstigning.