Kjøpe Vanguard Financial ETF uten kurtasje børsnotert fond

Vanguard Financial ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Vanguard Financial ETF.

Vanguard Financial kursutvikling

Kjøpe Vanguard Financial ETF uten kurtasje

Vanguard Financial er et børsnotert fond som følger MSCI US Investable Market Index (IMI)/Financials 25/50. ETF-en er investert i selskaper som JP Morgan, BlackRock, Goldman Sachs og Wells Fargo. Vanguard Financial er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren VFH. Det børsnoterte fondet utbetaler kvartalsvise utbytter. Den årlige forvalteravgiften er 0,10 %.

Når du skal kjøpe ETF fond trenger du en megler eller bank som gir deg tilgang til de amerikanske børsene siden det er der de aller fleste ETF-er er notert. I dag er dette noe de aller fleste norske meglere og banker tilbyr. Norske meglere og banker har trygge og brukervennlige løsninger, men de kan være dyre siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger ETF-er. Et alternativ vi pleier å anbefale er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 børsnoterte fond.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Vanguard Financial ETF – steg for steg

Vanguard Financial ETF er et børsnotert fond som gir god risikodiverisifering siden ETF-en er investert i nesten 500 aksjeselskap innenfor finans. Men, det kan være en fordel å investere i andre ETF-er eller enkeltaksjen siden VFH kun investerer i amerikanske finansforetak. På den måten kan du få eksponering mot andre geografiske områder og sektorer. Her viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Vanguard Financial ETF uten kurtasje. Den samme fremgangsmåten kan brukes til å investere i andre ETF-er eller enkeltaksjer. Som regel tar det bare noen få minutter å komme i gang med investeringer på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Vanguard Financial ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Vanguard Financial ETF uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Vanguard Financial ETF kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Vanguard Financial ETF

For å kjøpe Vanguard Financial ETF uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Vanguard Financial eller tickeren VFH, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet Vanguard Financial.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i Vanguard Financial vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Vanguard Financial ETF.

Teknisk analyse av Vanguard Financial ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Vanguard Financial

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Vanguard Financial ETF FAQ

Hva er Vanguard Financial?

Vanguard Financial er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren VFH. Det børsnoterte fondet investerer i finansforetak. I alt vil du få en eksponering mot rundt 500 selskaper ved å kjøpe VFH ETF.

Hvordan kan jeg kjøpe Vanguard Financial ETF?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Vanguard Financial uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Vanguard Financial kurs?

Vanguard Financial er en populær investering som kan gi deg eksponering mot finans i porteføljen. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av Vanguard Financial på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er Vanguard Financial ETF en god investering?

Finansforetak kan gi god avkastning i perioder med stigende renter. Tror du renten skal stige kan derfor Vanguard Financial ETF være en god investering. Det børsnoterte fondet gir også direkteavkastning i form av kvartalsvise utbytter til investorene.