Vanguard Growth ETF vug

Vanguard Growth ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Vanguard Growth ETF.

Vanguard Growth kursutvikling

Kjøpe Vanguard Growth ETF uten kurtasje

Vanguard Growth ETF er et børsnotert fond som investerer i vekstaksjer. Det passer derfor godt for investorer og tradere som ønsker eksponering mot nettopp vekstaksjer. Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA og kan derfor enkelt kjøpes via de fleste norske meglere og i nettbanker hvor du har tilgang til aksjehandel. Til tross for at dette er både trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse siden du må betale kurtasje når du kjøper og selger ETF. Det kan nemlig bli dyrt. Et godt alternativ er å bruke eToro som gir deg kurtasjefri handel på 16 av de viktigste børsene i verden.

Utover å være et rimelig alternativ til de norske meglerne og bankene, er eToro også et trygt og sikkert alternativ. Med alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet er det tydelig at dette er en seriøs aktør. Alle innskudd og plasseringer i ETF-er er også forsikret opptil 1 million euro. I tillegg til kurtasjefri handel på 16 børser, har du også analysedekning på utvalgte aksjer, realtidskurser og et analyseprogram. Altså passer eToro godt for erfarne investorer. Med et minsteinnskudd på kun $200 er det også en god løsning for nybegynnere som vil kjøpe sine første børsnoterte fond.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Vanguard Growth ETF – steg for steg

VUG ETF er et børsnotert fond som skal følge CRSP US Large Cap Growth Index, og på eToro kan du også finne vekstaksjer ETF som følger andre indekser. Fremgangsmåten for å kjøpe ETF-er som følger andre indekser, eller aksjer, er den samme som for å kjøpe Vanguard Growth ETF som vi skal gå gjennom her. eToro har en veldig brukervennlige løsning. Dette gjør at det normalt ikke går mer enn et par minutter fra du begynner på selve registreringen til du kan investere i ETF-er uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Aller først må du gå til eToros nettside slik at du kan åpne en konto før du kan investere i VUG ETF. Du kommer til eToro ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk, noe som sikrer deg en god brukeropplevelse. Nettsiden har også et enkelt design som gjør at den er brukervennlig. Det tar nemlig ikke lang tid før du har full oversikt over de forskjellige funksjonene som er tilgjengelig.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du har kommet til eToros nettside kan du begynne på kontoregistreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke på din konto. Du kan enten skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller koble sammen din eToro-konto med din Facebook- eller Google-konto og bruke disse til innlogging. Når du har valgt og aktivert innloggingsmetode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå gjenstår det kun å trykke på Fullfør profil slik at du får frem skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål for å kartlegge din kunnskap og erfaring med investeringer. Til slutt kan du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke når du skal gjøre innskudd eller uttak fra din eToro-konto.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet på eToro er $200, noe som betyr at de aller fleste kan begynne med investeringer i ETF på eToro, og uten kurtasje blir kostnadene heller ikke for høye. Vil du komme raskt i gang med investeringene kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly til innskudd. Disse metodene har direkte overføringer. Vil du bruke den rimeligste løsningen kan bankoverføring være riktig valg. Men, det kan ta opptil 5 virkedager før du har penger på konto.

4: Kjøp Vanguard Growth ETF

Når du skal kjøpe Vanguard Growth ETF eller en annen ETF og aksjer må du bruke ordreskjemaet som finnes på informasjonssiden til instrumentet. Du kommer til denne siden ved å bruke søkefunksjonen øverst på siden til å søke på navn eller tickeren VUG, og så trykke på søkeresultatet. På denne siden finner du innlegg om ETF-en, kursoversikt og analyseprogrammet. Du åpner ordreskjemaet ved å trykke på knappen Handle.

I ordreskjemaet kan du enten skrive inn summen du vil investere eller antallet ETF-er du vil kjøpe. Etter at du har skrevet inn sum eller antall kan du gå videre til å aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil nå legges ut i markedet. Er børsen åpen blir den utført med en gang. Dine ETF-er legges automatisk til i din portefølje hvor du kan følge med på kursutviklingen på din investering.

Teknisk analyse av Vanguard Growth ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Vanguard Growth

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Vanguard Growth ETF FAQ

Hva er Vanguard Growth ETF?

Vanguard Growth ETF er et børsnotert fond som fokuserer på vekstaksjer. Noen av selskapene fondet har investert i er Alphabet (Google), PayPal Holdings, Square Inc, Palantir Technologies Inc, Monster Beverage Corp og Roku Inc.

Hvordan kan jeg kjøpe Vanguard Growth ETF?

VUG ETF er notert på New York Stock Exchange ARCA, og du må da bruke en megler eller bank som tilbyr handel på amerikanske børser. Vi viser deg hvordan du kan kjøpe Vanguard Growth ETF uten kurtasje slik at du kan spare penger som heller kan investeres.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Vanguard Growth kurs?

VUG ETF er en populær investering blant investorer som vil ha eksponering mot vekstaksjer, så dette er et børsnotert fond vi følger nøye med på. På vår side legger vi jevnlig ut tekniske analyser av Vanguard Growth ETF. Du kan også følge våre kurs i teknisk analyse for å lære å lage egne analyser.

Er Vanguard Growth ETF en god investering?

Dette er et børsnotert fond som fokuserer på vekstaksjer som kan gi god avkastning. Det betyr at også det børsnoterte fondet VUG ETF kan gi god avkastning.