Vanguard Real Estate ETF børsnotert fond investere vnq kjøpe

Vanguard Real Estate ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Vanguard Real Estate ETF.

Vanguard Real Estate kursutvikling

Kjøpe Vanguard Real Estate ETF uten kurtasje

Vanguard Real Estate er et eiendomsfond som er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren VNQ. VNQ ETF investerer blant annet i REITs som kjøper kontorbygg, hoteller og annen eiendom. ETF-en følger MSCI US Investable Market Real Estate 25/50 Index. Den årlige forvalteravgiften er 0,12 %. Det børsnoterte fondet utbetaler kvartalsvise utbytter til aksjonærene.

For å investere i VNQ børsnotert eiendomsfond må du ha en megler som gir deg tilgang til det amerikanske markedet. Dette er noe de fleste norske meglere og banker tilbyr. Vi pleier ikke å anbefale disse løsningene, selv om de er trygge og brukervennlige. Siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger ETF-er kan det nemlig bli dyrt. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 ETF-er.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Vanguard Real Estate ETF – steg for steg

Ved å kjøpe VNQ blir du indirekte investert i rundt 170 eiendomsaksjer. Dermed får du en god risikodiversifisering. Dermed kan VNQ brukes til å spre risiko i en portefølje. Dersom du er en ny investor og vil gjøre din første investering bør du også spre risiko. Det gjør du ved å investere i andre ETF eller aksjer som gir deg eksponering mot andre sektorer. Med tilgang til over 250 ETF-er og 2000 aksjer ligger alt til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje uten på betale kurtasje på eToro. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe Vanguard Real Estate ETF uten kurtasje. Samme fremgangsmåten kan du også bruke til å kjøpe andre børsnoterte fond eller aksjer. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri investering på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Vanguard Real Estate ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Vanguard Real Estate ETF uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Vanguard Real Estate ETF kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Vanguard Real Estate ETF

For å kjøpe Vanguard Real Estate ETF uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Vanguard Real Estate eller tickeren VNQ, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet Vanguard Real Estate.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i Vanguard Real Estate vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Vanguard Real Estate ETF.

Teknisk analyse av Vanguard Real Estate ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Vanguard Real Estate

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Vanguard Real Estate ETF FAQ

Hva er Vanguard Real Estate?

Vanguard Real Estate er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren VNQ. Det børsnoterte fondet investerer i børsnoterte REITs som er investert i kontorer, hoteller og annen eiendom. VNQ skal følge MSCI US Investable Market Real Estate 25/50 Index.

Hvordan kan jeg kjøpe Vanguard Real Estate ETF?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Vanguard Real Estate uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Vanguard Real Estate kurs?

VNQ ETF er en populær investering som gir eksponering mot eiendom. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av Vanguard Real Estate på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er Vanguard Real Estate ETF en god investering?

Eiendomsinvestering er ansett for å ha lav risiko, og ved å kjøpe VNQ får du også risikodiversifisering mot flere ulike selskap. VNQ utbetaler kvartalsvise utbytter. Dermed får du også direkteavkastning fra denne investeringen.