Vanguard Small-Cap Growth ETF vbk

Vanguard Small-Cap Growth ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Vanguard Small-Cap Growth ETF.

Vanguard Small-Cap Growth kursutvikling

Kjøpe Vanguard Small-Cap Growth ETF uten kurtasje

Vekstselskaper er nye selskaper som er tidlig i oppstartsfasen. Dette gjør at oppsiden kan være stor. Samtidig er det vanskelig å plukke ut de vekstselskapene som kommer til å gjøre det best i tiden fremover. Da kan en ETF med fokus på vekstaksjer være et godt valg. Vanguard Small-Cap Growth ETF er et slik børsnotert fond som fokuserer på mindre vekstselskaper. ETF-en er notert på NYSE ARCA, noe som betyr at den kan kjøpes via de fleste norske meglere og banker. Dette er trygge løsninger, men det kan bli dyre løsninger siden du må betale kurtasje. Derfor pleier vi å anbefale eToro som tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 250 børsnoterte fond og over 2000 aksjer.

eToro er også et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. eToro har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet og er regulert av CySEC. Videre er alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond og aksjer forsikret opptil 1 million euro. Løsningen passer for de aller fleste siden det minste innskuddet er på kun $200 eller litt mindre enn 2000 kr. Når du er registrert får du tilgang til gratis realtidskurser, eget program for teknisk analyse og et aksjeforum hvor du kan diskutere investeringer og trading.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Vanguard Small-Cap Growth ETF – steg for steg

Som kunde på eToro har du tilgang til over 250 ETF-er og 2000 aksjer, noe som gjør at du kan sette sammen en veldiversifisert portefølje. Uten kurtasje blir det heller ikke for dyrt selv om du vil investere mindre beløp. Her skal vi gå gjennom steg for steg hvordan du kan registrere deg som bruker, og kjøpe VBK ETF. Samme metode kan også brukes til å kjøpe andre børsnoterte fond for vekstaksjer eller enkeltaksjer. Som regel tar det kun noen få minutter fra du besøker nettsiden til du kan kjøpe dine første børsnoterte fond.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe det børsnoterte fondet for vekstaksjer, VBK, må du først besøke eToros nettside. Du kommer til den ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Du kan forvente deg en god brukeropplevelse siden både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk. Nettsiden har også et enkelt design. Dermed trenger du ikke bruke mye tid på å venne deg til hvordan du bruker den.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på eToros nettside kan du starte registreringen ved å trykke på Bli med nå. Du får nå frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke på din eToro-konto. Du kan enten velge et brukernavn og passord, og skrive inn mailadressen din, eller koble sammen din eToro-konto med din Facebook- eller Google-konto og bruke den til innloggingen. Når du har valgt metode og aktivert den er din konto åpnet og du er innlogget.

Neste trinn er å trykke på Fullfør profil for å åpne skjemaet hvor du kan fylle inn personalia som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter går du videre til å svare på noen spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om investeringer blir kartlagt. Til slutt anbefaler vi å verifisere kontoen din ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke. Dette gir deg en bedre sikkerhet på kontoen din.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet er $200, noe som tilsvarer rundt 2000 kr. Siden du ikke betaler kurtasje vil du ikke få for høye kostnader, selv om du handler for mindre beløp. Maks innskudd går fra $5500 og oppover, og avhenger av hvilken betalingsmetode du bruker. Vil du komme raskt i gang med investeringer kan du gjøre innskudd med VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte overføringer. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring, men det kan da ta opptil 5 virkedager før pengene er fremme på din eToro-konto.

4: Kjøp Vanguard Small-Cap Growth ETF

Når du skal kjøpe Vanguard Small-Cap Growth ETF eller andre typer børsnoterte fond eller aksjer må du bruke søkefeltet øverst på skjermen til å få frem ordreskjemaet. Søk på navnet til ETF-en eller tickeren VBK og trykk på Handle i søkeresultatet. Herfra kan du også trykke deg inn på informasjonssiden til fondet hvor du finner innlegg fra aksjeforumet, informasjon om ETF-en, kursoversikt og analyseprogram.

I ordreskjemaet kan du enten skrive inn summen du vil investere eller antallet andeler du vil kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall kan du trykke på Åpne handel for å aktivere din ordre. Så lenge børsen er åpen vil din ordre bli utført umiddelbart. Dine andeler i VBK ETF vil automatisk bli lagt til i din portefølje hvor du kan følge med på kursutviklingen. ETF-en utbetaler utbytte, og dette vil bli sendt til din eToro-konto.

Teknisk analyse av Vanguard Small-Cap Growth ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Vanguard Small-Cap Growth

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Vanguard Small-Cap Growth ETF FAQ

Hva er Vanguard Small-Cap Growth ETF?

VBK ETF er et fond som er børsnotert på New York Stock Exchange ARCA. Det børsnoterte fondet investerer i mindre vekstselskaper. VBK ETF utbetaler også kvartalsvise utbytter til investorene.

Hvordan kan jeg kjøpe VBK ETF?

Siden fondet er notert på NYSE ARCA trenger du en megler eller nettbank som gir deg tilgang til handel med amerikanske aksjer. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Vanguard Small-Cap Growth ETF uten å betale kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Vanguard Small-Cap Growth kurs?

VBK ETF er et populært børsnotert fond som gir deg eksponering mot mindre vekstselskaper. Vi følger med på kursutviklingen og jevnlig legger vi ut tekniske analyser av VBK ETF. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne analyser av det børsnoterte fondet.

Er Vanguard Small-Cap Growth ETF en god investering?

Ved å investere i VBK ETF får du eksponering mot 652 ulike vekstselskaper. Det kan gi deg god avkastning om selskapene vokser videre. Ved å eie VBK ETF vil du også motta utbytte hvert kvartall. Pr juni 2021 hadde fondet en utbytteyield på 0,45 %.