Vanguard S&P500 Value ETF verdiaksje børsnotert fond voov

Vanguard S&P500 Value ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Vanguard S&P500 Value ETF.

Vanguard S&P500 Value kursutvikling

Kjøpe Vanguard S&P500 Value ETF uten kurtasje

Vanguard S&P500 Value ETF fokuserer på verdiaksjer som er en del av S&P500 indeksen. Det er et børsnotert fond som omsettes på New York Stock Exchange ARCA, og er dermed lett tilgjengelig for norske investorer og sparere gjennom norske meglere og banker. Men, norske meglere og banker tar ofte høy kurtasje for handel på amerikanske børser, og dette er en av grunnene til at vi ikke anbefaler disse løsningene til alle. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel på 16 av de viktigste børsene i verden, og deriblant får du tilgang til ETF-er notert på ARCA.

I tillegg til å være rimelig og ha stort utvalg av investeringsmuligheter er eToro også et trygt og sikkert alternativ til norske meglere og banker. Med alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet viser de at dette er et seriøst finansforetak. Sikkerheten er ivaretatt ved at alle innskudd og plasseringer er forsikret opptil 1 million euro. Det minste innskuddet er på $200, og sammen med kurtasjefri handel er dette et veldig godt alternativ for mindre investorer som vil begynne å spare i ETF-er. Med gratis realtidskurser, analyseprogram, og som nevnt god tilgang til børser er dette også en løsning som passer bra for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Vanguard S&P500 Value ETF – steg for steg

Som nevnt er dette et børsnotert fond som investerer i verdiaksjer som er en del av S&P500 indeksen. Altså er dette et godt alternativ til enkeltaksjer for de som ønsker å investere i blue chips. Dette børsnoterte fondet utbetaler også utbytter hvert kvartal. Fremgangsmåten for å kjøpe Vanguard S&P500 Value ETF kan også brukes til å kjøpe andre ETF-er eller aksjer. Normalt tar det kun noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan handle børsnoterte fond for verdiaksjer uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Det aller første du må gjøre før du kan kjøpe Vanguard S&P500 Value uten kurtasje er å gå til eToros nettside. Du kommer deg dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Både nettside og kundeservice er på norsk, så du kan forvente deg en god brukeropplevelse. Nettsiden har også et enkelt design, noe som gjør at du raskt får oversikten over hvordan du kan investere i verdiaksjer ETF uten kurtasje.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på eToros nettside kan du starte på selve kontoregistreringen ved å trykke på knappen hvor det står Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke på din eToro-konto. Alternativet er å bruke innlogging med din Facebook- eller Google-konto, eller skrive inn brukernavn, passord og mailadresse. Når du har valgt og aktivert innloggingsmetoden er din konto åpner og du er logget inn.

Dermed kan du gå videre til å fullføre registreringen ved å trykke på Fullfør profil. Det gjør at du får frem et skjema hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om investeringer blir kartlagt for din investorprofil. Helt til slutt kan du sikre din konto ved å laste opp bilder av din ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200, noe som tilsvarer omtrent 2000 kr, og kurtasjefri handel med ETF er dette en løsning som passer godt for nybegynnere som vil gjøre sine første investering. Maks innskudd går fra $5500 og oppover, avhengig av betalingsmetode. Vil du investere med en gang kan vi anbefale betalingsmetodene med direkte overføringer. Disse er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly. Du kan også velge bankoverføring som er et rimeligere alternativ. Men, det kan da ta opptil 5 virkedager før pengene er fremme på din eToro-konto.

4: Kjøp Vanguard S&P500 Value ETF

Når du skal kjøpe VOOV ETF, andre børsnoterte fond eller aksjer må du bruke ordreskjemaet som finnes på informasjonssiden til instrumentet du vil kjøpe. Du kommer dit ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navn eller ticker, og så trykke på søkeresultatet. På denne siden finner du også kursoversikt og analyseprogram. Du åpner ordreskjemaet ved å trykke på Handle.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet ETF-er du vil kjøpe. Deretter aktiverer du din ordre ved å trykke på Åpne handel. Din ordre blir nå lagt ut i markedet, og er børsen åpen blir den utført umiddelbart. Dine ETF-er legges automatisk til i din portefølje hvor du kan følge med på kursutviklingen.

Teknisk analyse av Vanguard S&P500 Value ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Vanguard S&P500 Value

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Vanguard S&P500 Value ETF FAQ

Hva er Vanguard S&P500 Value ETF?

VOOV er et børsnotert fond som investerer i verdiaksjer som er notert på S&P500 indeksen. Altså fokuserer det på blue chips. Vanguard S&P500 Value ETF utbetaler kvartalsvise utbytter, noe som gjør at dette er et bra alternativ for utbytteinvestorer.

Hvordan kan jeg kjøpe Vanguard S&P500 Value ETF?

VOOV er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du må bruke en megler eller bank som lar deg handle på amerikanske børser. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Vanguard S&P500 Value ETF uten kurtasje, noe som betyr at du kan spare penger.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Vanguard S&P500 Value kurs?

Dette er et populært børsnotert fond, og vi følger jevnlig med på kursutviklingen. Vi legger også ut tekniske analyser av VOOV ETF, og du kan også se nøkkeltall og kursutvikling på vår nettside for å holde deg oppdatert på utviklingen i Vanguard S&P500 Value ETF.

Er Vanguard S&P500 Value ETF en god investering?

Dette børsnoterte fondet fokuserer på blue chips eller verdiaksjer som er notert på S&P500, og dette er selskaper som utbetaler jevnlige utbytter. Dette gjør at risikoen ved å investere i VOOV ETF kan være mindre enn å investere i for eksempel ETF-er som fokuserer på vekstaksjer.