Vanguard Value ETF vtv børsnotert fond

Vanguard Value ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Vanguard Value ETF.

Vanguard Value kursutvikling

Kjøpe Vanguard Value ETF uten kurtasje

Vanguard Value er en ETF som er notert på New York Stock Exchange ARCA ned tickeren VTV, som skal følge utviklingen til CRSP US Large Cap Value Index. Det børsnoterte fondet investerer i verdiaksjer og utbetaler utbytte hvert kvartal. Ved å investere i fondet får du eksponering mot 350 selskaper (pr 30.06.21) som Berkshire Hathaway Inc, Johnson & Johnson, Exxon Mobil Corp og Intel Corp. Den årlige forvalteravgiften er 0,04 %.

Tilgangen til handel på de amerikanske børsene gjennom norske meglere og banker er jevnt over god. Både meglere og norske banker har trygge og brukervennlige løsninger, men ofte kan det bli dyrt siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger en ETF. Dette gjør at vi som regel ikke anbefaler disse løsningene. Et godt alternativ kan være eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 ETF-er.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Vanguard Value ETF – steg for steg

Vanguard Value gir deg eksponering mot over 350 verdiaksjer, noe som må sies å være en god diversifisering på selskapsnivå. Men, ETF-en investerer bare i amerikanske aksjer, og derfor kan det være en god ide å investere i for eksempel ETF for verdiaksjer som fokuserer på andre geografiske områder. Med tilgang til over 250 ETF-er og mer enn 2000 aksjer notert på 16 børser skal det absolutt være mulig å sette sammen en godt divsersifisert potefølje på eToro. Her viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Vanguard Value ETF uten kurtasje. Samme fremgangsmåten kan du også bruke til å investere i andre børsnoterte fond eller enkeltaksjer. Normalt trenger du ikke mer enn et par minutter for å registrere deg, gjøre innskudd og kjøpe VTV ETF.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Vanguard Value ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Vanguard Value uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Vanguard Value ETF kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Vanguard Value ETF

For å kjøpe Vanguard Value ETF uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Vanguard Value eller tickeren VTV, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet Vanguard Value.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i Vanguard Value vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Vanguard Value ETF.

Teknisk analyse av Vanguard Value ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Vanguard Value

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Vanguard Value ETF FAQ

Hva er Vanguard Value?

Vanguard Value er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren VTV. Det børsnoterte fondet investerer i store verdiselskaper som inngår i CRSP US Large Cap Value Index. ETF-en utbetaler utbytte hvert kvartal.

Hvordan kan jeg kjøpe Vanguard Value ETF?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Vanguard Value uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Vanguard Value kurs?

Vanguard Value er en populær investering som fokuserer på verdiaksjer og som kan ta ned risiko i porteføljen. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av Vanguard Value på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er Vanguard Value ETF en god investering?

Vanguard Value er et børsnotert fond som investerer i store verdiselskap. Dette gir en lav risiko, noe som kan gi god avkastning. Det børsnoterte fondet utbetaler også utbytter hvert kvartal, noe som gir direkteavkastning.