Vekstaksjer ETF eksempler anbefalt anbefalinger tips

Vekstaksjer ETF

Her kan du se eksempler på vekstaksjer ETF og hvordan du kan kjøpe vekstaksjer ETF.

Vekstaksjer ETF-er

Kjøpe vekstaksjer ETF uten kurtasje

Vekstaksjer har lenge gitt en avkastning som er langt høyere enn hva verdiaksjene har klart å gi. Dette er en av de viktigste grunnene til at det er så populært å investere i nyere selskaper som er tidlig i oppstartsfasen. Det finnes mange vekstaksjer å velge mellom, og å gå grundig gjennom alle alternativene er tidkrevende. Derfor kan vekstaksjer ETF være en god løsning. De aller fleste børsnoterte fondene er notert på New York Stock Exchange ARCA, noe som betyr at du kan kjøpe dem gjennom norske meglere og i nettbanken hvor du har tilgang til handel på amerikanske børsen. Uansett om dette er trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse siden de kan bli dyre fordi du må betale kurtasje. Et godt alternativ er derfor eToro som tilbyr kurtasjefri handel.

I tillegg til å være et rimelig alternativ til norske meglere og banker, er eToro også et trygt og sikkert alternativ. eToro har alle de nødvendige tillatelsene fra det norske Finanstilsynet, noe som gir deg trygghet, og alle innskudd og plasseringer er forsikret opptil 1 million euro, noe som gir deg en høy grad av sikkerhet. Med et minsteinnskudd på $200 passer eToro godt for nybegynnere som vil starte med investeringer i børsnoterte fond. Som kun får du også tilgang til analyser på enkelte aksjer, analyseprogram med realtidskurser og tilgang til mer enn 250 ETF-er og over 2000 aksjer på noen av de viktigste børsene. Dette gjør at eToro også passer godt til mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du vekstaksjer ETF – steg for steg

Med tilgang til over 250 forskjellige ETF-er har du mange investeringsmuligheter, og siden du ikke betaler kurtasje vil det heller ikke bli dyrere å spre risikoen over flere ulike børsnoterte fond. Fremgangsmåten for å kjøpe andre ETF-er eller aksjer, er den samme som for å kjøpe vekstaksjer ETF. Som regel går det bare noen få minutter fra du begynner på registreringen og frem til du kan kjøpe ETF-er.

1: Besøk eToro

Før du kan begynne på registreringen må du gå til eToros nettside. Du kommer deg dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk. I tillegg er designet enkelt noe som sikrer deg god brukervennlighet siden du ikke trenger å bruke mye tid på å venne deg til siden.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du begynne på selve registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå. Du får nå frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke på din eToro-konto. Du kan enten skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller velge å bruke din Facebook- eller Google-konto til å logge inn med. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert, og du er logget inn. Da gjenstår det kun å fullføre registreringen før du kan kjøpe ETF for vekstaksjer.

Du kan nå trykke på Fullfør profil slik at du får frem skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om investeringer blir kartlagt. Helt til slutt kan du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak fra din eToro-konto.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 gjør eToro det mulig for de aller fleste å begynne med investering og sparing i ETF for vekstaksjer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskt i gang med investering anbefaler vi å bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte overføringer. Alternativt kan du bruke bankoverføring, men det kan da ta opptil 5 virkedager før pengene er framme på din eToro-konto.

4: Kjøp vekstaksjer ETF

Når du skal kjøpe ETF for vekstaksjer, andre typer ETF eller vanlige aksjer må du bruke ordreskjemaet du finner på informasjonssiden for instrumentet du vil kjøpe. Du kommer dit ved å bruke søkefunksjonen øverst på skjermen til å søke etter navnet eller tickeren, og deretter trykke på søkeresultatet. På denne siden finner du også kursoversikt og analyseprogrammet. Du åpner ordreskjemaet ved å trykke på Handle.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet ETF-er du vil ha. Når du har gjort det kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli lagt ut i markedet og utført med en gang så lenge børsen er åpen. Dine ETF-er legges så automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen på din investering.

Vekstaksjer ETF FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe vekstaksjer ETF?

ETF-er for vekstaksjer er som de fleste andre børsnoterte fond notert på New York Stock Exchange ARCA. På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe ETF for vekstaksjer uten å betale kurtasje. Dermed kan du spare penger og heller investere disse.

Hvilker typer vekstaksjer ETF finnes det?

Utvalget av børsnoterte fond som investerer i vekstaksjer er godt. Utvalget er stort, og på vår side kan du se noen av de mest populære vekstaksjer ETF på markedet. Alle disse kan du handle uten å betale kurtasje, noe som kan gi deg mer å investere.

Er vekstaksjer ETF en god investering?

Vekstaksjer er aksjer i selskaper som er tidlig i oppstartsfasen. Det betyr at dette er selskaper som kan vokse mye. Dette gjelder også for ETF-er som investerer i disse aksjene, noe som betyr at disse kan gi god avkastning.